Dameligaen: Optakt til midtugens kampe

Hafnia FC vandt med 5-4 over Rungsted-Hørsholm FK i SFL 20/21. Foto: Hafnia FC

Select Floorball Liga – Vest

Herning Pirates – AaB floorball – Onsdag 4. Nov. kl. 19.00

Herning Pirates kommer nærmere deres modstandere, kamp efter kamp, hvilket deres sidste kamp mod ÅFK viste. Men hvordan vil det så gå mod det stærke AaB hold. Tja sidst de to hold mødtes, ja der gik det ret godt, meeen AaB var også uden en del af deres profiler.

Stiller AaB med stærkeste opstilling, så vil jeg mene at AaB har favoritværdigheden. Men alt kan ske i Herning, så det bliver absolut spændende at se om hjemmeholdet kan følge med igen.

Frederikshavn Blackhawks – Århus FK – Onsdag 4. Nov. kl. 20.00

Blackhawks er vest rækkens stærkeste hold, også selvom at de skulle mangle nogle profiler. De har nemlig en masser unge talenter, som gør det rigtigt godt, og får lukket de sidste huller på holdkortet.

ÅFK er godt nok vokset efter hver kamp, og kommer nærmere toppen, men de er afhængige af deres bedste spiller, Kristine Møller Sørensen.
En kamp hvor Frederikshavnerne er favorit, men hvor det bliver spændende at se hvor ÅFK står.

Select Floorball Liga – Øst

Hafnia FC – Rødovre FC – Torsdag 5. Okt. kl. 19.45

De to hold spillede lige op med hinanden i sidste uges pokalkamp. Det var et tændt Hafnia hold, som kæmpede bravt mod et Rødovrehold, som måske ikke lige havde en af deres bedste dage, måske til Hafnia’s fortjeneste.

Denne gang bliver kampen spillet i Hafnia’s hule, og kan de diske den samme fight frem, som i pokalkampen, ja så er en overraskelse mulig. Så Rødovre skal absolut finde noget af deres bedre spil frem denne gang, hvis de skal være helt sikre på en sejr.