Dameligaen: Power Ranking 13/10

Foto: Kim Hessner, Floorballcentret

Vi er kommet godt igang med grundspillet i Select Kvinde Floorball Ligaen, hvor flere hold har vist sig postivt frem:

LÆS MERE: SFL Damer: Power Ranking 10/9

1. Copenhagen FC (-)

De har kun spillet én kamp og den blev vundet med 29-0. Er formentlig i en klasse for sig selv uanset hvem de møder. Den anden kamp blev vundet på skrivebordet.

2. Frederikshavn Blackhawks (-)

Imponerende start for Blackhawks, der har haft masser af unge spillere i kamp, og vundet alle kampe! Vandt relativt sikkert topopgøret i mod Aab Floorball og er lige nu førsteudfordre til Copenhagen.

3. Aab Floorball (-)

Der er spillet med flere folk end der plejer, og det har nok kostet på suverænitet en smule her i starten. Dog vigtigt at holde flere spillere inde i loopet, så evt. skader og afbud ikke koster så meget længere inde i sæsonen. Fire sejre i fem kampe er godkendt.

4. Rødovre Floorball Club (-)

Har kun spillet to kampe, og det ligner de har lagt afstand til de øvrige midterhold i rækken. Har et bredt hold, men kan toppen levere når Hvidovre og Copenhagen står på den anden side?

5. Hvidovre Attack FC (+1)

Re-starten af Hvidovre ser ud til at have gjort holdet godt. Holdet virker til at være rykket tættere sammen i bussen og lysten til at ville løbe de ekstra meter for hinanden skinner igennem. Er niveauet til at udfordre Rødovre måske drille Copenhagen en smule?

6. Århus Floorball Klub (-1)

Det har været op og ned for Århus FK. Har udfordret Aab over to omgange, men også har store problemer med Herning. Mon ikke roen har sænket sig en smule over Århus og træner Filippa Granlund nu hvor sæsonen for alvor ruller?

7. Jægerspris Underducks (N/A)

Ænderne fra Jægerspris har leveret en mere end godkendt sæsonstart. Flere unge spillere har vist sig frem, godt bakket op af flere rutinerede spillere. Potentialet er tilstede, spørgsmålet er hvor længe det tager at forløse for alvor?

8. Herning Pirates (N/A)

Truppen er fortsat meget smal, men der alligevel meget positive vinde der blæser for Herning. Var meget tæt på point mod Århus og drillede Blackhawks. Spørgsmålet her er vel, om de pludselig får skovlen under en af de tre store i vest?