Dameligaen: Reaktioner fra midtugens enlige kamp

Copenhagen FC (stribede) mod Jægerspris Underducks (hvid) i SFL 20/21. Foto: Michele Wohlert

Copenhagen FC – Jægerspris UFC 21-0 (5-0, 5-0, 11-0)

Det var et velspillende hjemmehold, som tog imod gæsterne fra Jægerspris, i en pænt besøgt Gl. Valbyhal.

Gæsterne havde valgt at stå lidt højere oppe på banen, i deres defensiv, hvilket gjorde at Copenhagen ikke lige kunne finde melodien. Der skulle da ikke gå mere end 6 min., før hjemmeholdets unge Marinella Kristensen fik sat det første mål ind, en spiller som lige er skiftet fra netop Jægerspris i sommers.

1. og 2. periode lignede hinanden, men i 3. periode slap kræfterne op hos gæsterne, og trods et par sporadiske angreb, samt en god fight, så var der ikke mere at komme efter, og Copenhagen kunne indkassere 3 point, og derved indtage 1. pladsen.

Jægerspris’s træner Anders Dolling:

– Som træner kan man godt frygte sådan en kamp. For hvordan håndterer den enkelte spiller presset? Vi skulle jo ikke så gerne fjerne deres lyst til sporten.
Jeg ved jo hvad spillerne kan, så det var vigtigt for mig at de ikke følte et urealistisk forventningspres inden kampen. Og med det jeg så på banen løste spillerne de opgaver, som de hver især havde fået, efter bedste evne. Så stor tilfredshed der.
Og det var da en lettelse at se at de stadig havde smilet på da de forlod banen.

Copenhagen’s træner Jesper Schow:

– Begge hold kan tage fra kampen med stor tilfredshed og det var fantastisk at se Jægerspris være komplet ligeglade med, at de stod overfor et stort antal nuværende og tidligere landsholdsspillere.

Vi råder over et hold med super mange dygtige spillere og flere tager vilde ryk i deres udvikling. I dag må jeg dog løfte lidt ekstra på hatten for vores 1 kæde. De leverer på det absolut højeste niveau jeg har set på dame floorball siden. Løbevillighed grundet bedre form, overblik og resolutte afslutninger. De gør det svært for alle modstandere og i dag spilede melodien. Én kæde er dog ikke nok og vi arbejder videre med at bygge kontinuitet ind i hele truppen, så det bliver nemmere at blive rykket rundt mellem de andre kæder og præstere på højt niveau hurtigt. Lige nu handler det om at udvikle alle spillerne og stå helt klar til de opgaver der venter senere på sæsonen.