Dameligaen: To kampe blev spillet i Vest

Julie Wilster fra Frederikshavn Blackhawks i kamp mod Århus FK i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

AaB Floorball – Herning Pirates 4-2 (2-0, 0-0, 2-2)

Det var et afbudsramt AaB hold, som manglede en del profiler, der tog imod et Herning hold på hele 2 kæder. Trods de mange afbud, så var hjemmeholdet fra AaB i godt humør, og de fik da også lagt et pres på gæsterne fra start.

Godt nok fik gæsterne kæmpet sig ud af AaB’s tryk, men det var ikke nok, og AaB fik bragt sig foran 1-0, efter et rigtig flot angreb. I periodens slutning bringer hjemmeholdet sig yderligere foran 2-0, i en ellers meget tæt periode.

Trods godt med chancer til begge hold i 2. periode, så ender perioden mål løs, takket være to super gode keepere. At starte 3. periode mod Herning, med blot en målforskel på 2 mål, så lugtede Piraterne blod. Og i midten af perioden står den lige pludselig 2-2, efter et godt comeback af gæsterne.

AaB måtte efterfølgende tage en timeout, for at få styr på deres spil, hvilket gav pote, og hjemmeholdet kunne hive en sejr hjem på 4-2. Herning havde stor ære af kampen, og især deres keeper Katja Nielsson, stod en fantastisk kamp.

Frederikshavn Blackhawks – Århus FK 7-4 (1-0, 2-3, 4-1)

Med udsigt til en mdr. pause, så var det et hjemmehold som ville gi’ den fuld gas. Blackhawks kom fint fra start, og fik spillet deres spil, men de havde lidt svært ved at få hul på bylden, og 1. periode ender 1-0.

Der skulle ikke gå mange sekunder inde i 2. periode, før at Frederikshavnerne fik scoret til 2-0. Århusianerne var gode til at score på deres chancer, og da perioden var ovre, stod den 3-3.

Blackhawks kørte på 3 kæder under stort set hele kampen, og når hjemmeholdet fik spillet deres spil, så var de et bedre hold. Men tabte de hovedet, så blev de straffet af ÅFK. Blackhawks lukkede da også kampen med yderligere 4 mål, og er stadig ubesejret.