Dameligaen: Weekendens kampe i Øst

Hafnia FC vandt med 5-4 over Rungsted-Hørsholm FK i SFL 20/21. Foto: Hafnia FC

Hvidovre AFC – Helsingør FT 6-1 (1-0, 2-0, 3-1)

Det var et hjemmehold, som havde det svært mod gæsterne fra Helsingør’s defensiv. Hvidovre’s første mål blev da også scoret i en overtalssituation i 1. periode, og kampens 2. mål på et straffe, ca. midt i perioden. Kort efter målet til 2-0, var Hvidovre’s Camilla Danielsen igen på pletten, og hun fik scoret til periodens resultat 3-0.

I 3. periode var det så Helsingør’s brand varme målsluger Sannie Arnhild, som i periodes 4. minut, fik reduceret til 3-1. Hjemmeholdet fra Hvidovre fik efterfølgende omsat flere af deres chancer til mål, hvilket resulterede i en 6-1 sejr til Hvidovre, i en fair spillet kamp af begge hold.

Igen havde Hvidovre en del unge spillere med, som alle stille og roligt udvikler sig, og tager mere og mere ansvar. Og i den anden ende havde Helsingør den unge Julie Knudsen med på holdkortet, som ligeså spillede en rigtig flot kamp.

Herlev FC – Benløse FC 0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

Det var to hold som lige skulle se hinanden an i 1. periode. Benløse var dog tættest på, med et skud på stolpen, i en mål fattig periode. Der kom mere gang i begge holds spil i 2. periode, hvor især hjemmeholdet fra Herlev, var farlige i deres kontrafaser.

I midten af 2. periode bringer gæsterne sig foran 1-0 i en overtalssituation, og i slutningen af perioden, bringer Benløse sig yderligere foran 0-2, på en ellers super skarp Herlev keeper Maja Staal.

Benløse havde ligeledes en super skarp keeper i Jeannie Mønsted, som blandt andet havde nogle rigtig gode lange og præcise udkast. Gæsterne fra Benløse var lidt skarpere end Herlev, og med 5 min. tilbage af perioden, lukker de kampen med en scoring mere.

Herlev satser alt, og tager deres keeper ud, men ligemeget lykkedes det, og kampen ender 0-3.

Hafnia FC – Rungsted-Hørsholm 5-4 (1-0, 2-1, 2-3)

Dette blev som forventet en utrolig tæt kamp, hvor hjemmeholdet måtte en tur på transfermarkedet, for at hente en tidligere Hafnia keeper Bettina Gade.

Efter blot 5 min. bringer Hafnia’s unge talentfulde U19 landsholdspiller Malou Forland, hjemmeholdet foran 1-0, hvilket blev periodens eneste scoring. Rungsted-Hørsholms træner syntes ikke at holdet kom frem til nogle chancer, så derfor ændrede han lidt på kæderne.

Det gav hurtig bonus i 2. periodes start, og så stod den 1-1. Perioden bølgede frem og tilbage, men med yderligere 2 mål til hjemmeholdet, var Hafnia igen foran 3-1.

Rungsted-Hørsholms træner Martin Nicolaisen, ændrede igen på kæderne til 3. periode, og igen gav det bonus. Efter lidt under 5 min. fik gæsterne udlignet til 3-3, og kampen var helt lige.

Efterfølgende indkasserede gæsterne en udvisning, som hjemmeholdet udnyttede til en 4-3 føring. Denne føring holdte med små 3 min. tilbage af kampen, hvorefter gæsterne igen fik udlignet til 4-4.

Gæsterne indkasserede endnu en udvisning, og med blot lidt under 30 sekunder tilbage af kampen, udnytter Hafnia overtalssituation, og bragte sig foran til kampens resultat 5-4.

Jægerspris UFC – Vallensbæk 3-2 (1-1, 1-1, 1-0)

Sidst de to hold mødtes, trak Vallensbæk det længste strå, i en meget tæt pokalkamp. Denne kamp blev da heller ikke meget anderledes, Vallensbæk må betegnes for at være Jægerspris’s mareridtsmodstander.

Hjemmeholdet kom dog bedst fra start, med en hurtig scoring i kampens spæde start, men derefter fik Vallensbæk stille og roligt arbejdet sig ind i kampen. Og i periodens aller sidste minut, fik gæsterne udlignet til 1-1.

2.periode var næsten identisk med 1. periode, et hurtigt mål til hjemmeholdet, og derefter trykkede Vallensbæk på, og fik udlignet i midten af perioden.

30 sekunder skulle der blot gå af 3. periode, før at Jægerspris igen fik bragt sig foran, og trods mange forsøg fra gæsterne, trak hjemmeholdet det længste strå denne gang, i en utrolig lige kamp.