Dameligaen: Weekendens kampe kort

Hvidovre Attack FC mod Greve FC i SFL 20/21. Foto: Jacob Nørrelund

Det blev til fire spillede kampe i weekend, idet en blev aflyst, og en anden udsat grundet Corona.

Århus FK – Herning Pirates 6-5 (3-0, 1-4, 2-1)
Igen var det en smal trup med blot to udskiftere, som gæsterne fra Herning troppede op med, mod hjemmeholdet fra Århus. Det skulle dog vise sig at være nok til at det blev en sand gyser.

Gæsterne fra Herning kom fint fra start, men det fik Århusianerne dog hurtigt sat en stopper for. Hjemmeholdet fik da også scoret kampens første mål, og sad fuldstændig på resten af perioden.

ÅFK sad også på starten af 2. periode, hvor de øgede til 4-1, men så ændrede gæsterne taktik. Herning valgte at presse hjemmeholdet på hele banen, hvilket gav pote, og da perioden var ovre, stod den lige pludselig 4-4.

Århusianerne fik lagt pres på gæsterne fra starten af 3. periode, hvilket resulterede i en scoring i det 7. min., og de fik bragt sig foran 5-4. Men der skulle ikke gå lang tid før at Piraterne fik udlignet til 5-5, blot små 3 min. skulle der gå.
Hjemmeholdets Liena Krastina fik sat sit 3 mål ind i det 11. min., til kampens resultat 6-5.

En kamp der sagtens kunne have gået begge veje.

AaB Floorball – Frederikshavn Blackhawks 4-7 (2-4, 2-3, 0-0)
Dette blev en kamp i højt tempo, hvor AaB valgte at starte på 2 kæder, grundet nogle afbud, og Blackhawks på 3 kæder.

Det var to hold som følte at de var i god kontrol i den første halvdel af 1. periode, og de fulgtes da også ad scoringsmæssigt.
I midten af perioden stod den 2-2, men derefter kom hjemmeholdet lidt på hælene, og Blackhawks trak fra med 2 mål, til periode ciffer 2-4.

I 2. periode kom Frederikshavnerne ud som lyn og torden, og på blot 4 min. lukker de reelt kampen med 3 scoringer.
AaB valgte efterfølgende at ændre taktik, hvilket gav pote, og de fik lagt et godt pres på Frederikshavnerne, hvilket resulterede i 2 mål til hjemmeholdet.

Hjemmeholdet fortsatte hvor de slap i 3. periode, de havde fået troen igen, mod et Blackhawks hold, som valgte at gå ned på 2 kæder – de ville køre en sejr hjem.
AaB havde godt styr på kampens sidste periode, men formåede ikke at score, og Blackhawks kunne planmæssigt tage endnu 3 point med hjem.

Hvidovre – Greve FC 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)
Godt nok så har Hvidovre mistet nogle af deres profiler, men det er stadig et stærkt top fire hold, som har en masse dygtige spillere.
Greve havde på dagen valgt at stå længere oppe på banen, og presse hjemmeholdet. Dette kom lidt bag på Hvidovre, som fik svært ved at komme af med bolden.

I midten af 1. periode kom gæsterne foran 0-1, via et udkast fra deres keeper, som stod en god kamp. Der gik dog ikke lang tid før at hjemmeholdet fik udlignet, det var den brand varme Camilla Danielsen, som stod for tre af hjemmeholdets scoringer.

Hjemmeholdet havde stadig udfordringer med at få styr på kampen i 2. periode, men i det 12. min. kom de foran 2-1.
I slutningen af perioden protesterede Hvidovres træner over en forseelse, hvilket uløste en 2 min. udvisning. Dette udnyttede gæsterne via et lidt heldigt mål, og så stod den 2-2.

Hjemmeholdet fik mere styr på 3. periode, og i takt med at gæsterne gik ned, fik Hvidovre sat 3 mål ind, og vinder kampen 5-2.

Copenhagen FC – Vallensbæk 5-0
Vallensbæk kunne ikke stille hold, og derfor er kampen aflyst, og hjemmeholdet får en skrivebords sejr.

Benløse FC – Vanløse Floorball 6-4 (2-1, 1-0, 3-3)
Det var et talstærkt hjemmehold, som tog imod gæsterne fra Vanløse, der igen var uden deres topscorer fra sidste sæson.

Til kampen måtte Vanløse’s træner Rikke Nørregaard igen trække i trøjen, denne gang som wing. Og det var da også Rikke der fik sat det første mål ind, i en kamp hvor gæsterne kom bedst fra start.
Hjemmeholdet fik mere styr på kampen, og med 2 mål i slutningen af perioden, var kampen vendt.

Benløse lagde et større tryk på gæsterne, men Vanløses unge keeper stod en god kamp, og fik redet mange bolde.

Hjemmeholdet fra Benløse var gode til at straffe Vanløses fejl, og 3. periode var da også kun lige gået igang, og så stod den 4-1.
Vanløse var hele tiden en trussel i deres kontraløb, så Benløse skulle hele tiden passe på. Og med 3 mål til gæsterne, ja så var de inde i kampen igen.
Benløse lukker kampen med yderligere 2 mål, og kunne derfor indkassere deres første 3 point.

Rungsted-Hørsholm – Herlev – udsat.
Denne kamp er udsat, idet en af Herlevs spillere er testet positiv for covid 19.