Daniel MacCabe: – Vi rammer et godkendt niveau

Foto: Thomas Krogh Photography

Der var tempo og drama i topopgøret mellem Benløse FC og Frederikshavn Blackhawks i Select Herre Floorball Ligaen. Daniel MacCabe fra Benløse sætter her nogle ord på kampen, som Benløse vandt med 5-4:

– Overordnet syntes jeg, at kampen i dag er en gentagelse af sidste opgør mod Frederikshavn, hvor vi dominerer spillemæssigt. Vi formår at ramme et godkendt niveau, men med plads til forbedring.

Daniel påpeger samtidig, at han ærgrer sig over, at Frederikshavn får lov til, at scorer nogle billige mål:

– Vi kender Frederikshavn godt, og vi ved de er hamrende effektive i kontrafasen, hvorfor det er yderst utilfredsstillende at vi giver dem 2-3 gaver ved boldtab i midtzonen, som de scorer på. I defensiven står vi rigtigt godt, og vi håndterer deres lange bolde rigtigt fint.

Til trods for sejren over de nærmeste konkurrenter, Frederikshavn Blackhawks, så er Daniel ikke helt tilfreds med visse dele af spillet og efterlyser forbedringer frem mod slutspillet:

– Vi havde et okay flow i dag, men igen, så vil jeg pointere at der er plads til forbedringer. Vi skal holde mere i bolden i offensiven. Alt i alt en god kamp blandt de to bedste hold i DK, som praktiserer vidt forskellige spillestile.

Daniel giver samtidig udtryk for, at der stadig arbejdes på, at få de sidste aftaler på plads ligesom deres overtal skal blive bedre.