Daniel MacCabe: – Vi stiller høje krav til os selv

Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse kvalificerede sig til finalen i Select Herre Floorball Ligaen efter en 9-7 sejr over Vanløse Floorball på hjemmebane. Daniel MacCabe fra Benløse var, trods sejren, ikke helt tilfreds med den defensive præstation og efterlyser forbedringer inden finalen mod Frederikshavn Blackhawks næste søndag:

– Det var en lidt for rodet kamp fra vores side. Det bølgede alt for meget frem og tilbage, og det er ikke tilfredsstillende. Vi skal være bedre på bolden, og lukke bedre af defensivt – 7 mål er alt for mange. Så der er flere parameter, der skal arbejdes på i denne uge. Hvis vi giver Frederikshavn ligeså mange chancer og åbne muligheder, så bliver det en meget svær opgave søndag i Helsingørhallen.

Rent offensivt var der, i følge Daniel, flere gode momenter i kampen mod Vanløse. Han så dog gerne, at der havde været flere af disse momenter i kampen:

– På den anden side, må jeg også erkende at vi havde momenter i går, hvor vi producerer smukke offensive aktioner og kombinationsspil, men vi gør det slet ikke nok.

Trods den lidt svingende indsats i den 2. semifinalekamp mod Vanløse, så er Daniel tilfreds med, at hans hold kvalificerede sig til finalen:

– I sidste ende handler det om resultatet, hvorfor vi står tilbage med tilfredsstillelse om at vi står i finalen igen. Vi var bedst over de 2 kampe, men vi var ikke så overbevisende som vi burde være. Vi stiller høje krav til os selv. Hertil skal der lyde en stor cadeau til Vanløse for at give os kamp til stregen!