Datoerne for de kommende Landsstævner på plads

Foto: Floorball Danmark

I forbindelse med den officielle meddelelse omkring Landsstævnet skal afholdes i Herning de kommende to år, 2022 og 2023, har Floorball Danmark også meldt datoerne ud.

LÆS MERE: Landsstævnet skal holdes i Herning

I 2022 skal Landsstævnet afholdes d. 29. april – 1. maj 2022.

I 2023 skal Landsstævnet afholde d. 26. – 29. maj 2023. Denne weekend er pinsen.

Floorball Danmarks bestyrelsesformand Steen Houman er glad for at Landsstævnet kan rykke lidt rundt i landet, efter det i mange år, er blevet afviklet meget succesfuldt i Frederikshavn:

Som formand for Floorball Danmark, glæder det mig at landsstævnet kommer rundt om i landet. Med Herning Kommune får vi en god partner, som i mange år været en vigtig medspiller i sportens verden, hvad enten det er på højeste niveau, eller for at skabe gode rammer og faciliteter for bredden.

LÆS MERE: Sunds Seahawks trækker sig fra mellemspillet

Det samme gør sig gældende for formanden for udvikling- og breddeudvalget under Floorball Danmark Ronni Brix:

– Som formand udviklings- og breddeudvalget, så er landsstævnet den perfekte ramme for alle os der elsker sporten. Her spiller vi nok for at vinde de enkelte kampe, men det handler ligeså meget om den gode oplevelse som spiller, som træner og som leder i klubben siger Ronni Brix og fortsætter:

– Derfor ved vi landsstævnet er en succes, for de værdier der er vigtige for at skabe de gode oplevelser, de er samlet her. Jeg er sikker på at Floorball Danmark sammen med klubberne i Herning Kommune vil lave endnu en succes i rækken af landsstævne slutter han til Floorball.dk