David de Fries: – Det har været intet mindre end imponerende

David de Fries cheftræner for Benløse FC i SFL 21/22. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC har leveret et stærkt grundspil i Select Herre Floorball Ligaen i denne sæson. Flere profil søgte nye græsgange inden sæsonen og det skabte naturligt nogle store huller i truppen, som skulle fyldes ud af mindre rutinerede kræfter.

Denne proces er dog forløbet overraskende godt, så godt at Benløse kunne indtage en ret sikker førsteplads i øst-rækken:

LÆS MERE: Peter Hug: – Vi vil gøre alt for at drille de andre hold

– Udviklingen er sket i sammenspillet af holdet og folk er begyndt at finde sig tilpas i deres nye roller. Det var nogle store sko, der skulle udfyldes efter afgangen af en halv trup, hvor der blandt dem var en lille håndfuld landsholdsspillere, men folk er steppet op og det niveau truppen leverede før jul var intet mindre end imponerende, indleder Benløse FCs cheftræner David de Fries.

Den flotte udvikling i spillet og og ikke mindst troen på at det igen skal blive til en DM-finale for Benløse understøttes af de underliggende statistikker fortæller de Fries:

LÆS MERE: Benløse – Esbjerg udsættes

– Vi har leveret stort set identisk mål – mål lukkede ind og point gennemsnit som i de to foregående sæsoner, så jeg er intet mindre end tilfreds med vores første halvsæson.

Nu gælder det mellemspillet, og selvom selvtilliden er i top, vurderer David de Fries at det bliver meget tæt, tilsat den store usikkerhed med coronaens indblanding:

LÆS MERE: Mathias Nordmann: – Vi har haft en hård opstart

– Mellemspillet forudser jeg som værende utrolig tæt. Med de nuværende coronarestriktioner og smitte kan det blive fugl eller fisk hvad man kan stille med af hold på dagen og det er også et gennemgående problem i forhold til træninger. Er vi heldige og undgår det i større omfang, så vi kan holde kontinuitet på træninger og til kamp, er jeg ikke i tvivl om at vi kan finde niveauet fra før jul og byde de andre hold op til dans.