David de Fries: – Vi er en del foran planen

David de Fries cheftræner for Benløse FC i SFL 21/22. Foto: Thomas Krogh Photography

Lørdag eftermiddag gæster Hvidovre Attack FC Dansk Kabel TV Arena og Benløse FC. Netop hjemmeholdet har som det eneste hold kunne holde trit med gæsterne fra Hvidovre i denne sæson, det skal derfor blive spændende hvilket af de to hold der trækker det længste strå.

Den gode sæsonstart i Benløse har faktisk overrasket cheftræner i Benløse David de Fries en smule:

LÆS MERE: Oscar Eklund: – Der er mange ting vi har gjort godt

– Jeg må være ærlig og indrømme at det kommer bag på mig, at vi kan være så dygtige med bolden, som vi har været i størstedelen af kampene, og vi kan producere et hav af chancer. På det punkt ligger vi en del foran planen, og stor ros til drengene for at steppe op, til trods for det massive mandefald truppen har været igennem. Vores skarphed har jeg ikke været tilfreds med, og det er også det der koster os det tidlige pokalexit, udover en rigtig god målmandspræstation.

David de Fries er optimistisk inden topopgøret lørdag eftermiddag, især med tanke på at hans hold slog den kommende modstander ret klart i en træningskamp inden sæsonen:

LÆS MERE: Optakt: Benløse FC – Hvidovre Attack FC

– Kampen mod Hvidovre bliver det klassiske, hvem der er bedst på dagen. Vi leverede en suveræn god indsats mod dem i træningskampen, hvor vi rullede på tre kæder og mange af de momenter skal vi tage med på lørdag. Det er dog også en Hvidovretrup der har fået de sidste profiler klar, og hatten af for deres evne til at høste point, det bliver uden tvivl en spændende affære, og vi bliver nødt til at være skarpe på dagen, hvis vi skal have point med fra kampen.