David de Fries: – Vi er pisse uskarpe

Assisterende Benløse-træner David de Fries under en kamp mod Hvidovre i 2019/2020 sæsonen. Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC havde sit hyr med Vanløse Floorball i de to holds match onsdag aften, og først efter Vanløse kom foran med 2-1 midtvejs i anden periode vågnede hjemmeholdet op, fortæller David de Fries til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: Benløse vandt på syv forrygende minutter

– Den første halvdel af kampen, er vi ikke der, hvor vi skal være, og det skinner igennem, at vi ikke følger den gameplan der er lagt. Skal så også siges at vi er pisse uskarpe og Kraul(Nicky Kraul. red) får lavet nogle gode redninger. Men derfor skal vi stadigvæk være foran med mere. Vi går ned på 2 kæder og kører dem over resten af perioden efter de får scoret til 1-2.

Op til denne sæson har der været en del justeringer i truppen, og det har trænerteamet i Benløse kæmpet lidt med at få løst, og det er fortsat ikke helt på plads med kædekombinationerne, selvom sejren på banen over Vanløse kom i hus:

– Der er dog mange momenter i spillet vi er mere tilfredse med end sidst vi mødte dem, og de nye konstellationer begynder også at tage bedre form. Men nej antallet af mål vi scorer er for lavt, selvom resultatet på papiret er godkendt.