de Fries: – Flere skal ud og vise sig frem

Assisterende Benløse-træner David de Fries under en kamp mod Hvidovre i 2019/2020 sæsonen. Foto: Thomas Krogh Photography

Når Benløse FC tager i mod Rødovre FC i Select Herre Floorball Ligaen onsdag aften, er det en kamp, som ikke har nogen værdi for de to hold i forhold til tabellen.

Men begge hold skal ud i vigtige kampe efter nytår. Rødovre FC skal spille om at blive i Select Floorball Ligaen og Benløse skal ud og spille for en plads i semifinalerne i det landsdækkende mellemspil.

LÆS MERE: Optakt: Benløse FC – Rødovre FC

Derfor ser Benløse FCs assisterende træner David de Fries og så masser af perspektiver i dagens kamp:

– Selvfølgelig er kampen uden betydning for stillingen i ligaen, men det er bestemt en kamp vi kan bruge til noget både taktisk og ikke mindst spilletidsmæssigt.

de Fries håber at alle de spillere, som normalt ikke får så meget spilletid, vil byde sig til og vise at de skal være med på holdet, når det for alvor går løs i foråret:

LÆS MERE: Head-2-Head: Benløse FC – Rødovre FC

– Vi skal have de sidste par aftaler på plads og så er det også en kamp, hvor folk skal ud og vise de gerne vil have en plads i kæderne. Vi har en bred trup, og selvom vi har kørt på tre kæder hele grundspillet, så når alle er klar, så er der flere spillere, end der er plads til i kæderne, så jeg forventer at folk griber den chance de får. Det er jo sidste chance for at imponere os trænere kampmæssigt inden vi tager hul på mellemspillet.