Di Nardo scorede i Malmø-skuffelse

Foto: Björn Sandberg

Cecilia Di Nardo og Malmø FBC præsterede i sidste sæsons SSL en fremragende placerign som nummer 5 i grundspillet, hvilket var klubbens bedste placering nogensinde i SSL. Det kastede flere priser af sig, holdets træner Mikael Jeppsson blev kåret til årets træner, holdets anfører Ellen Rasmussen blev kåret til årets forward og årets spiller i SSL.

Frem til denne sæson er holdet forstærket betragteligt. Tre finske landsholdsspillere er tilknyttet og det har skabt forventninger om en bedre placering i “serien” og dermed et bedre udgangspunkt i slutspillet til foråret.

SSL for kvinderne blev indledt i weekenden, da Malmø FBC lagde ud på hjemmebane i Baltiska Hallen mod Karlstad. Malmø havde inden weekendens match ikke tabt til Karlstad i over to sæsoner, men det blev der noget overraskende lavet om på.

I en kamp, hvor Malmø dominerede stort fra kampens indledning, var det gæsterne som tog teten med en tidlig føring. Den tendens fortsatte hele kampen igenne.

Malmø vandt skudstatikken med astronomiske 30-8, men Karlstad tog kampen og de tre points med en 3-2 sejr. Den danske landsholdssanfører Cecilia Di Nardo reducerede til 3-2 med knap 10 minutter igen af kampen, men til trods for målmanden trukket og masser store muligheder lykkedes det ikke Malmø at vende opgøret til sidst.

Det var en skuffet men fattet Cecilia Di Nardo Floorballportalen.dk fangede efter kampen:

– Jeg er skuffet men egentlig ikke så bekymret over vi taber denne kamp. Fordi vi er et meget bedre hold end Karlstad. Men vi bliver også nødt til at se på, at vi havde spillere med skader og sygdom, som ikke var med, og derfor var der en del ændringer i kæderne.

– Jeg selv var både back og center i denne kamp. Stiller vi med fuldt hold, er vi meget stærkere. Det var første kamp, og dermed debut i SSL for en del spillere på vores hold. Nu er de også i gang. I SSL koster de små detaljer og fejl hurtigt mål, så vi har fået os sæsonens første lærestreg.