Disse spillere kan få deres gennembrud i herrernes SFL – del 2

Foto: Floorballportalen.dk

Floorballportalen.dk har taget et kig igennem de forskellige spillertrupper i herrernes Select Floorball Liga, for at finde frem til spillere, som vi tror kan få deres gennembrud i Danmarks bedste floorball række. Et gennembrud, kan man sagtens få efter flere sæsoner i ligaen og derfor er det ikke nødvendigvis kun unge spillere eller første års spillere i ligaen som er med på denne liste.

LÆS MERE: Disse spillere kan få deres gennembrud i herrernes SFL – del 1

Mathias Hørby, årgang 1999, wing – Hvidovre Attack FC

Mathias Hørby skal for første gang prøve kræfter med en anden klub end Frederikshavn Blackhawks. Den lille hurtige wing er skiftet til Hvidovre Attack FC og efter et par sæsoner, hvor potentialet ikke rigtig er blevet forløst, kan et miljøskifte måske være afgørende for et endeligt gennembrud i Select Floorball Ligaen. Hørbys forcer ligger i hans speed og skarpe retningsskifte, med bold. Uden bold er han en dygtig presspiller, hvilket ser ud til at være et fint fit, for det lidt ældre Hvidovre-mandskab. Hørby kan spille med i højt boldtempo og det må forventes at Hvidovre bliver et mere boldbesiddende hold i den kommende sæson, hvor det også ser ud til at kunne matche godt med et muligt gennembrud til unge Hørby. Det store spørgsmål er vel egentlig, hvor hurtigt Hørby tilpasser sig de nye rammer og finder vej til startopstillingen hos det ambitiøse hold fra Vestegnen? Får han ikke fuld spilletid, bliver det svært at forløse det fulde potentiale han uden tvivl besidder.

Foto: Thomas Krogh Photography

Elias Holmberg, årgang 2003, back – Copenhagen Floorball Club

Talentfulde Holmberg er yngste mand på denne liste, men hvilket talent, knægten besidder. Han er et produkt af Copenhagens egen ungdomsafdeling og har i alle ungdomsårene været drivkraften på de hold han har spillet på, ikke nødvendigvis som bedste spiller, men som energikilde til at drive holdet fremad. Den unge back har dog lagt på sit spil, så den tekniske del af spillet også er kommet med. Dermed har Valby-klubben en fremtidig hjørnesten på ligamandskabet, som bringer lederskab og tyngde i defensiven. Holmberg er en stor fyr, der dog har relativ fin fart i stængerne, men på trods af sin størrelse, skal duellerne skærpes uden bold og han skal turde søge målet mere med bold, for at kunne true i begge ender af banen. Potentialet er der, og spilletiden det samme, men er hovedet klar til en endnu større rolle og dermed et gennembrud hos Copenhagen?

Nicholas MacCabe, årgang 1997, back – Benløse Floorball Club

Lillebror til Benløse-mandskabets forsvar krumtap Daniel MacCabe. Nicholas MacCabe er dog stille og roligt på vej mod at slå sig igennem på mestrenes ligamandskab. MacCabe er efterhånden 23 år, så det er ved at være tid, hvis det skal blive til et gennembrud i Select Floorball Ligaen og kunne fastholde sin position, ikke mindst fordi at Benløse har en hel hær af ungdomsspillere på vej, som også vil kæmpe for at tage plads i holdet. Nicholas MacCabe har masser af fysik, nøjagtig som sin bror, og det ligner også at det er i spillet uden bold, at gennembruddet for alvor skal komme. Ikke at teknikken ikke er der, men Nicholas MacCabes er ikke helt så stærk til at sætte spillet i opspil og være den dikterende spiller. Mindre kan også gøre det på et stærkt mandskab og finder lillebror MacCabe sin plads og rolle, så kan det blive rigtig godt.

Foto: Thomas Krogh Photography

Disse navne bør også nævnes, som mulige kandidater til et gennembrud i denne sæson:

Casper Eiersted – målmand – SEIF Tornados

Emil Kajgaard – forward – SEIF Tornados

August Mathiassen – back – Rødovre FC

Jonathan Carlsen – forward – Copenhagen FC