Disse to kampe bliver afgørende før semifinalerne

Frederik Kobberup fra Hvidovre Attack FC med bolden i kampen mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Select Herre Floorball Ligaens mellemspil er på vej ind i den afgørende fase. Ikke overraskende har Benløse og Frederikshavn været en klasse for sig, og de to hold er formentlig også de to hold, som d. 5. juni, skal kæmpe om guldmedaljerne i Helsingør.

LÆS MERE: Frederikshavn udraderede Vanløse på udebane

Men de tre øvrige klubber kæmper for at få lov til at udfordre de to guldfavoritter i de kommende semifinaler og høste meget vigtig erfaring for fremtiden, og ikke mindst få en stor oplevelse.

Hvidovre Attack FC har endnu ikke vundet i dette mellemspil. Begge kampe mod Vanløse og SEIF er tabt. I sær kampen mod SEIF Tornados blev en tæt match, hvor det ligeså godt kunne være gået Hvidovres vej.

Semifinalen er i den grad stadig en mulighed for Hvidovre, de er kun ét point efter SEIF Tornados, og der venter endnu et par vigtige kampe, som kan vende hele billedet på hovedet:

Vanløse Floorball – Hvidovre Attack FC – 21. april 2021

Vanløse er favoritter i denne kamp. De har haft et godt tag på Hvidovre i denne sæson. Men Hvidovre ventes at have Frederik Kobberup tilbage i holdopstillingen, hvilket er et markant boost for det unge Hvidovre-hold, der i forvejen savner meget erfaring fra de pauserede spillere Emil Odfeldt, Jannik Trolle, samt skadede Marko Krogsgaard.

LÆS MERE: Benløse vandt trods store problemer mod SEIF Tornados

SEIF Tornados – Hvidovre Attack FC – 8. maj 2021

Et helt lige matchup. SEIF Tornados meldte ved mellemspillets start ud at flere rutinerede kræfter ikke ønskede at stille op, under de nuværende forhold i samfundet. Dette har dog ændret sig siden. Flere af de rutinerede kræfter er tilbage på banen og det giver Tornados et lille plus på hjemmebanen i dette alt eller intet opgør.

Naturligvis kan disse kampe miste deres betydning, såfremt nogle af holdene går ud og overrasker i mod de to tophold Frederikshavn og Benløse, lige som Tornados var ved i lørdagens match på udebane i Benløse.