Ekspert: – Fantastisk lodtrækning for Danmark

Jens Hagbarth. Foto: Floorball Danmark

I går trak det Internationale Floorball Forbund – IFF lod til gruppespillet ved U19 VM i Tjekkiet i 2021. Og det blev en ganske god lodtrækning set med danske øjne. Danmark havnede i gruppe B sammen med Sverige, Schweiz og Tyskland og det mener tidligere U19-landstræner Jens Hagbarth at man skal være rigtig glad for:

LÆS MERE: HER er grupperne til U19 VM 2021 i Tjekkiet

– At Danmark havner i gruppe med Sverige, Schweiz og Tyskland er perfekt, set med danske øjne. Jeg vil faktisk gå så langt at kalde det en tidlig julegave, indleder Jens Hagbarth og fortsætter:

– Der er ingen tvivl om at Danmark får det svært mod Sverige og Schweiz, omend man skal tro på at man kan levere et godt resultat. Danmark scorede trods alt hele fem mål mod Sverige ved seneste U19 VM og tabte kun 6-2 til Schweiz efter at have ført 2-1 ved Polish Open i 2019. Tyskland bliver modstanderen der skal slåes i gruppen.

LÆS MERE: Ekspert analyserer Danmarks gruppe

Der er op til dette VM ændret i VM-strukturen og det gør faktisk at Danmarks lodtrækning bliver endnu bedre forklarer Jens Hagbarth:

– Skulle det ske at Danmark taber til Tyskland og havner i nedrykningsspillet, bliver Danmarks modstander vinderen af gruppe C. Modstanderen vil uanset hvad ikke være lige så stærk, som hvis det bliver vinderen af gruppe D man kommer til at møde. Her venter forventeligt Norge, der er det klart bedste hold af de otte hold i gruppe C og D.