Eldholm: – Vi kan ikke være tilfredse

Lukas Eldholm tæt på at score mod Sverige. Foto: Thomas Krogh Photography

Det var en træt og skuffet Lukas Eldholm, Floorballportalen.dk snakkede med efter Danmarks træningskamp mod Sverige i Baltiska Hallen, Malmø:

– Vi gør en god første periode og er fint med i det fysiske spil, men i løbet af anden periode giver vi for meget plads op, som Sverige kynisk udnytter. Vi har vores chancer især i den første halvdel af kampen, hvor jeg skal score mindst et mål.

LÆS MERE: Danmark løb tør for kræfter mod Sveriges udviklingslandshold

– Sverige spiller i et højt tempo og vi løber ganske enkelt tør for kræfter til sidst, når vi kommer til at have så lange skift, som i tredje periode. Ni mål er dog for meget at slippe ind, og det skal være gøre bedre, hvis vi vil tættere på de bedste.

På trods af et stort nederlag, kunne Eldholm også finde nogle positive perspektiver på kampen, som det danske hold kan bruge i fremtiden:

– De her kampe mod så gode modstandere, hjælper os til at få værdifuld erfaring, men også at vi skal spille hurtigere, vi skal være mere kyniske i alt, hvad vi laver. Det er et ungt og meget stærkt svensk hold vi møder i dag, men vi er også unge.

– Om 2-4 år kommer de her kampe på topniveau os til gavn. Så har vi fået mere erfaring og tempo i holdet. Jeg føler vi er på vej i den rigtige retning slutter den danske forward.