Elias Holmberg: – Det bliver et godt VM

Elias Holmberg fra Copenhagen FC, i kamp i SFL 19/20. Foto: Thomas Krogh Photography

U19-herrelandsholdet er udtaget og klart til det nært forestående VM i tjekkiske Brno i dagene 25. – 29. august. I den indledende gruppe venter Sverige, Schweiz og Tyskland på Danmark, hvor især den sidste gruppekamp mod tyskerne bliver afgørende.

U19 landsholdets kaptajn Elias Holmberg, der til daglig spiller Select Herre Floorball Ligaklubben Copenhagen FC har følgende ord om det der venter holdet i Tjekkiet:

LÆS MERE: Danmarks program til U19 VM

– Jeg tror det bliver et godt VM, vi er i gruppe med to rigtig dygtige hold i Sverige og Schweiz, hvor vi går ind med en forventning om at vi skal forsøge at skabe et resultat og præstationen er vigtig. Tredje kamp mod Tyskland bliver den alt afgørende for os. Det er en kamp vi går ind til med forventningen om at vinde.

Elias Holmberg og mange af de øvrige spillere på det danske hold har ikke spillet en landskamp før, faktisk er det kun Magnus Nyeng, Mads Larsen, Niklas Andersen og August Mathiassen der har optrådt i de rød/hvide farver før. Det kunne have været anderledes hvis ikke det var for coronapandemien fortæller Elias Holmberg til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: U19-landsholdet udtaget til VM – Se truppen her!

– Det bliver et meget anderledes VM, end det man har set før, da vi ikke har spillet nogle træningskampe mod andre nationer, det betyder at mange fra holdet, inklusiv mig selv, får landsholdsdebut mod Schweiz. Det bliver selvfølgelig svært men også super fedt.