Elias Holmberg: – Vi skal være mere kyniske

Elias Holmberg fra Copenhagen FC, i kamp i SFL 19/20. Foto: Thomas Krogh Photography

Copenhagen FC har stadig deres første sejr til gode i denne sæson i Select Herre Floorball Ligaen. I den netop overståede weekend blev det til et nederlag, denne gang mod topholdet fra Hvidovre Attack FC. Elias Holmberg fra Copenhagen sætter her nogle ord på en kamp, hvor han gerne så, at hans hold var mere skarpe foran mål:

– Jeg synes overordnet set at vi spiller en fin kamp, det er en kamp spillet med højt tempo og god floorball hele vejen igennem. De første 20 minutter er begge hold heldige der ikke bliver lavet flere mål, vi skal være langt mere kyniske fordi vi skaber mange chancer, og det samme gør Hvidovre, begge keepere holder deres hold inde i kampen her. De næste 20 minutter bliver meget af det samme, vi begynder at finde den skarphed vi manglede i første periode. Vi får også langt bedre styr på vores defensiv i denne periode og lukker langt bedre ned for Hvidovres spil.

Elias fortsætter her i samme tråd:

– Tredje periode fortsætter meget som de første 40 minutter, begge keepere står fremragende og spillet er meget tempofyldt. Vi får desværre trukket en dum udvisning hen mod slutningen af kampen og derfra har Hvidovre meget momentum helt frem til de lukker kampen i tomt mål. Jeg synes vi som hold spiller en fin kamp, men som sagt tidligere bliver vi nødt til at sætte de chancer vi får i løbet af sådan en tæt kamp.

Trods nederlaget, så spillede Elias Holmberg en god kamp og var involveret i de tre mål hans hold lavede i kampen. Han havde dog håbet, at det ville have givet sæsonens første sejr:

– Rent offensivt spiller jeg en rigtig fin kamp, mig og Kalle Tamminen finder hinanden rigtig godt i dag og det giver også udtryk i pointene. Defensivt står jeg dog ikke helt så godt og jeg laver nogle dumme boldtab der også resultere i mål mod os. Selvom det er fedt at spille en god kamp selv, så er det langtfra det værd når man går hjem 0 point fra sådan en kamp, og vi skal som hold rejse os igen og begynde at hente de point hjem, vi har så utroligt meget brug for.