Elisabeth Torp: – Vi skal arbejde på vores powerplay

Elisabeth Torp fra Herning Pirates med bolden i en kamp mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Herning Pirates gjorde fin figur i kampen lørdag mod Frederikshavn Blackhawks i Select Kvinde Floorball Ligaen, hvor de tabte med 5-13 på hjemmebane. En af de store profiler for hjemmeholdet i kampen var Elisabeth Torp, der netop er kommet tilbage fra barsel. Og man kan roligt sige hun fik sat sit præg på kampen med et hattrick og hun var også selv godt tilfreds efter kampen:

– Det var super fedt at få comeback på hjemmebane efter en vellykket graviditet. Og at bidrage med 3 mål og spilleglæde er jo bare dejligt.

LÆS MERE: Kvindeligaen: Favoritsejre i vest

Noget af det hun har savnet er sammenholdet, men selvfølgelig også spillet. Hun kan dog også godt mærke at det er hårdt at komme i gang igen.

– Jeg har savnet pigerne og spillet rigtig meget, mens jeg har været væk. Det er blot 8 uger siden jeg fik min datter og det er måske er at presse citronen lidt for hårdt. Jeg kan sørme godt mærke at jeg ikke er 20 år mere.

Og netop Frederikshavn Blackhawks er et af de hold, som kræver ekstra meget arbejde at spille imod, på grund af deres høje spilletempo og energiniveau. Men Elisabeth Torp synes holdet slap fint fra det:

– Det kræver noget at følge med de unge Frederikshavnere, men jeg synes vi gjorde et fornuftigt stykke arbejde.

LÆS MERE: Kvindeligaen: Vigtige points i kampen om slutspillet fordelt i øst

Generelt er hun også godt tilfreds med kampen, hvor mange ting lykkedes, men anerkender også at Frederikshavn har lidt mere at komme med, særligt deres afslutninger er meget velplacerede:

– Det var alt i alt en rigtig god kamp, hvor vi også får skabt en del chancer, men vi må bare konstatere at Frederikshavn var skarpere i deres afslutninger.

Hun er selvfølgelig heller ikke helt tilfreds med at de lukker tre mål ind i powerplay, og ikke selv får scoret nogen i de fire mulige der var i kampen.

– Og så må vi vist arbejde lidt på vores powerplay.