Emil Kajgaard: – Det betyder rigtig meget

Dennis Torp fra Frederikshavn Blackhawks tager faceoff mod Emil Kajgaard fra SEIF Tornados. Foto: Helge Overgaard

I forbindelse med afviklingen af finalerne blev der uddelt en række priser – En af de priser var Årets Fund. Den gik til Emil Kajgaard fra SEIF Tornados. Emil er naturligvis glad for, at blive anerkendt af den sport man bruger, så meget tid på:

– Det betyder selvfølgelig rigtig meget at få hæderen. Det er altid rart at blive anerkendt for noget man bruger så meget tid på og brænder for.

Med 13 point i 10 kampe har Emil været en af de bærende kræfter på et ungt Strandby mandskab. Selv er Emil godt tilfreds med hvordan sæsonen er forløbet:

– Jeg er godt tilfreds med min egen sæson. Jeg syntes selv jeg har udviklet mig meget. Jeg er blevet mere vant til det høje tempo, hvilket både har forbedret mig defensivt og offensivt. Derudover at stå med en bronzemedalje i hånden må man sige at være godkendt.

Fremtiden for Emil Kajgaard er endnu ikke fastlagt, men han håber, at han kan fortsætte sin udvikling og forhåbentlig spille med om medaljer:

– Fremtiden for mig byder forhåbentlig på endnu mere floorball på endnu højere niveau. Jeg ser frem til, at udvikle mig endnu mere som floorballspiller, hvilket forhåbentligt giver mig chancen for, at spille om medaljer igen.