Emil Kajgaard: – Vi kan være stolte

Dennis Torp fra Frederikshavn Blackhawks tager faceoff mod Emil Kajgaard fra SEIF Tornados. Foto: Helge Overgaard

Der var klasseforskel i den 2. semifinalekamp mellem SEIF Tornados og Frederikshavn Blackhawks. Kaptajn for Strandby, Emil Kajgaard, var naturligvis ikke tilfreds med præstationen i en kamp, hvor hans hold blev straffet kynisk:

– Vi kommer dårligt fra start, hvor vi ikke holder vores aftaler. Blackhawks presser os godt og vi får ikke løst det. Efter en hård første periode kommer vi bedre ud til anden, hvor har nogle gode skift, der desværre ikke bliver indløst i mål. Derimod spiller vi mod et hold, som er skarpe og kyniske, hvilket desværre resulterer i mål. Dette er meget tydeligt i slutningen af anden periode, hvor de stort set sætter alle de chancer de får.

Samlet set var det langt fra, at være godt nok fra Strandbys side, hvilket kaptajnen også erkender:

– Alt i alt ikke den bedste kamp fra vores side, hvor vi hverken viser os godt offensivt eller defensivt. Dette er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Stor respekt til Blackhawks, som viser sig fra deres bedste side i dag.

Trods den uheldige afslutning på sæsonen med det store semifinale nederlag til Frederikshavn Blackhawks, så er kaptajnen tilfreds med sæsonen som helhed og ser med stolthed tilbage på en sæson der endte med bronzemedaljer:

– Ser man på sæsonen som helhed, kan vi virkelig være stolte. Jeg tror ikke der var nogen, som havde spået os til at ende med en bronzemedalje. Selvom det har været bump på vejen, har vi vist hele Danmark, at vi godt kan spille floorball. Dette er noget vi er virkelig stolte af og det kan tage med fremover.