Emil Odfeldt: – Vi beviste at vi mener det seriøst i år

Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC slog søndag aften de forsvarende danske mestre og pokalmestre Benløse FC ud af pokalturneringen, Det skete efter en tæt kamp, som hjemmeholdet vandt med 3-2. Sejren glædet især Hvidovres rutinerede landsholdscenter Emil Odfeldt:

– Sejren igår søndag betyder ret meget. Det var en vigtig sejr for holdet, som beviste, at vi mener det seriøst i denne sæson. Vi har fået en ny træner i Oscar Eklund, hvorfor vi som hold skulle bevise at han har valgt rigtigt ved at træne os og det gjorde vi ved at give ham en sejr.

LÆS MERE: Hvidovre Attack FC besejrede de forsvarende pokalmestre

Men sejren var ikke kun et statement nu og her for Odfeldt og Hvidovre. Det giver nemlig blod på tanden for resten af sæsonen og troen på at holdet har det der skal til for at spille med hvor det er sjovt:

– Fremtiden for holdet ser rigtig lys ud, hvis vi kan holde os alle skadesfri og holde højt tempo på træninger. Så mener jeg vi har en reel chance for at gå rigtig langt. Hvor langt må tiden vise. Men overordnet så er det altid sjovt at slå de regerende mestre og specielt for tredje gang de seneste ni måneder.