Emma Vistisen: – En sejr på 11-0 mod Hvidovre er altid godkendt

Foto: Thomas Krogh Photography

Copenhagen FC satte yderligere tre point ind på kontoen, da de i den netop overståede weekend besejrede Hvidovre Attack FC med 11-0 på udebane. Med sejren er Copenhagen nu oppe på otte sejre i træk og maksimum point i Select Kvinde Floorball Ligaen. Emma Vistisen fra Copenhagen var, efter kampen, godt tilfreds med sejren:

– Jeg er overordnet set tilfreds med kampens resultat. Vi gik ind til kampen med en målsætning om at score et tocifret antal mål og samtidig ikke lukke mål ind. Den målsætning må man sige, blev indfriet.

LÆS MERE: Ny slutspilsstruktur for dameligaen på plads

Selve kampen var på mange måder et billede på, hvordan Copenhagens kampe har været i denne sæson – En modstander der forsøger, at stå godt defensivt og satse på de få kontra muligheder der opstår. Emma Vistisen fortæller her lidt om kampforløbet mod Hvidovre, hvor hun samtidig uddeler store roser til modstanderen:

– Hvidovre stod en defensiv kamp, men havde alligevel en del chancer hen mod slutningen af kampen, fordi vi lavede en masse unødige fejl i bagkæden, inklusiv mig selv, der spillede med for stor risiko. Til trods for træthedstegnene mod slutningen afholdte vi Hvidovre fra at score, mest takket være vores fremragende målkvinde, der endnu en gang ikke lukker mål ind.

Hvidovre var velplaceret i defensiven, og holdte os i flere perioder fra at score på oplagte chancer. Stor cadeau til Hvidovre, for at have en solid og kompakt defensiv.

Trods den stærke holdindsats i kampen mod Hvidovre, vil Emma Vistisen gerne fremhæve Klara Fjorder, som igen var godt spillende og satte 6 point på tavlen i opgøret.

LÆS MERE: Dameligaen: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC i tal

Pladsen i det kommende slutspil er sikret for Copenhagens vedkommende. Det var derfor nærliggende, at spørge Emma Vistisen om der er noget der skal forbedres frem mod slutspillet:

– Vi skal være bedre til at omsætte vores chancer, og udvise mere kynisme i 1 mod 1 spillet. Vi skal være bedre til at tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter – her tænker jeg den helt klassiske – skyd på det rigtige tidspunkt, aflever på det rigtige tidspunkt.

– Generelt kan vi blive bedre i alle facetter af spillet, men helt overordnet set tror jeg vi skal være bedre til at udnytte overtalssituationer og især have alle med i angrebet.