Endnu en DM-guldvinder vender tilbage til rødderne

Tanja Mørup fra Copenhagen FC med bolden i Pokalfinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

I går blev det officielt at Sandie Bagge stopper hos Copenhagen FCs guldvindere, for at rykke retur til hendes barndomsklub Jægerspris Underducks FC, der også spiller i Select Kvinde Floorball Ligaen.

I dag meddeler en anden af de meget rutinerede spillere hos Copenhagen FC at hun følger trop. Efter seks sæsoner i det københavnske rykker Tanja “Tøffe” Mørup således også tilbage til Jægerspris, der dermed må siges at have fået to seriøse forstærkninger til deres hold for den kommende sæson:

LÆS MERE: DM-guldvinder skifter til barndomsklub

Jeg rykker tilbage til de gamle rødder i Jægerspris Underducks FC og vil være med til at få bygget noget godt op omkring de unge piger der på sigt forhåbentligt vil være en bærende del af ligaholdet. Jeg har trænet disse piger siden de var U9, og vil så gerne være med til at få dem integreret på ligaholdet. Håbet er et Jægerspris’ hold, som i gamle dage, hvor man kan stå på sidelinien og nyde den gode bold de producerer, slutter DM-guldvinderen til Floorballportalen.dk

Copenhagen FC har dermed mistet et par rutinerede og men også vigtige brikker fra det hold, som vandt guld i søndags i Helsingør Hallen.