Carsten Provstgaard: Et stort skridt for floorball i Danmark

Foto: Floorball Danmark

Oven på nyheden om de elektroniske kampprotokoller, fangede Floorballportalen.dk Floorball Danmarks sekretariatschef Carsten Provstgaard til en kommentar:

– Det er et stort skridt for Floorball i Danmark, at vi fra næste sæson indfører elektronisk kampprotokol. Det har været efterspurgt længe, det vil klart give et løft til sporten, at man kan følge med i kampene, selvom man sidder i den anden ende af Danmark, indleder Sekretariatschefen.

LÆS MERE: Carsten Provstgaard: Et stort skridt for floorball i Danmark

– Derudover letter de elektroniske kampprotokoller også en del arbejdsgange, da der i dag bruges en del tid på at eftersøge og rykke for kampprotokoller. Systemet hvor den elektroniske kampprotokol ligger i har desuden flere funktioner, som skal gøre det nemmere for turneringsledere at flytte kampe og for dommere at få et overblik over ens kampe, slutter Carsten Provstgaard.

Floorball Danmark oplyser, at der i slutningen af maj vil være indkaldelse af foreningernes turneringsledere, således de får en introduktion til systemet. Til august vil dommerne og klubberne blive indkaldt til undervisning i den elektoniske kampprokotol