FD: – Online kurser er et spændende nyt område

Foto: Floorball Danmark

Floorball Danmark har i den første måned, efter Danmark blev lukket ned afviklet online trænerkurser. Det har i følge forbundet været en succes. Instruktør Søren Frederiksen sætter ord på overfor Floorball Danmarks hjemmeside:

– Det er selvfølgelig meget anderledes at undervise hjemmefra, men deltagerne har været gode til at byde ind undervejs og selvom teknikken til tider har drillet lidt, så har vi med fælles hjælp fået afviklet nogle gode kurser.

LÆS MERE: Portræt: Den frederikshavnske “floorball godfather” bliver 80 år

Også sekretariatschef Carsten Provstgaard vurderer at det trods enkelte udfordringer kan være vejen frem i fremtiden:

– Det er et spændende nyt område for Floorball Danmark, og de udsolgte kurser viser os, at der er et behov for at kunne dygtiggøre sig, også ved at kunne tage kurserne online. Vi skal nu arbejde med den feedback vi har fået og gøre dem endnu bedre.

Det skal blive spændende om dette tiltag for alvor vinder frem hos forbundet. Floorball Danmark vil nu kigge ind i at få afviklet modul 3 af kurserne, som omhandler special teams.

Der er ingen tvivl om, at det gør det mere fleksibelt for flere at deltage. Der mangler dog den praktiske del af kurserne, som forventeligt også skal tænkes ind i konceptet på et eller andet plan.