FD: – Vi har været privilegerede med dygtige trænere

Mikael Karlberg dansk herrelandstræner ved en kamp ved VM 2018. Foto: Vladimír HODAČ, IFF

I november og december sidste år blev VM for kvinder og herrer afholdt. De danske resultater var svingende, men fælles for begge hold var at både Martin Lytje, kvindelandstræner og Mikael Karlberg, herrelandstræner havde kontrakt udløb efter de to slutrunder.

Endnu er intet afklaret, om de to herrer skal fortsætte deres arbejde med de to landshold, men Floorball Danmark fortæller til Floorballportalen.dk at de forventer en afklaring inden længe:

– Vi er i en evalueringsperiode af de to senior-VM og skal sikre fremtiden der. Vi ønsker et længerevarende samarbejde, så vi kan sikre en retning og udvikling, med samarbejde på tværs af vores landshold, og som strækker sig videre på vores ungdomshold. Min rolle i forbundet bliver i højere grad med fokus på det sportslige, med udviklingsperspektiv, hvor vores trænerteams har en stor rolle. Vi har været privilegeret med dygtige trænere på alle hold, og det ønsker vi at forsætte med, fortæller Cecilia Di Nardo, sportslig ansvarlig i Floorball Danmark.

I forhold til det ledige trænerjob for det danske U19 herrelandshold siger hun følgende:

– Vi er i gang med samtaler vedr. U19-herrelandsholdet.