Filippa Granlund: – Offensivt fokus gav pote

Foto: Rikke Lysdahl Sørensen

Århus FK hentede i lørdags en vigtig sejr på udebane mod Herning Pirates. I cheftræner Jesper Bertelsens fravær havde svenske, Filippa Granlund, overtaget ansvaret for Århus FK. Netop Filippa Granlund var godt tilfreds med, at det offensive fokus til træning gav pote i kampen mod Herning Pirates:

– Det var fedt, at se hvor meget pigerne har udviklet sig i angrebsspillet. De gennemføre kampen med bevægelighed, fantasi, hårdt arbejde og blad-til-blad-afleveringer, og det eneste det gør, at vi ikke tager hjem fra Herning med en større sejr er Hernings målmand og at vi mangler de sidste 10% fokus i vores skud. Vi har den sidste tid haft mulighed for, at træne en masse opspil og angrebsspil, og det fik pigerne virkelig vist, at de har suget til sig.

Filippa Granlund ligger samtidig ikke skjul på hvor Århus FK skal forbedre sig i forhold til de kommende kampe i Select Kvinde Floorball Ligaen:

– Til næste kamp skal vi skrue op for effektiviteten i vores afslutninger, fordi det er ikke altid, at vi får så mange muligheder, som vi fik i denne kamp, og derfor bliver vi nødt til, at score på de chancer vi har. Vi skal også blive ved med, at arbejde hårdt i vores forsvar, og vise at det er os der bestemmer foran mål!

Næste opgave for Århus FK er på udebane mod Frederikshavn Blackhawks onsdag d. 4/11.