Fire dommerpar udtaget til Arena Nord Final4

Dommer Steffen Leholk & Tobias Pauli Jørgensen inden Pokalfinalen 2021. Foto: Thomas Krogh Photography

Dommerudvalget under Floorball Danmark har udtaget fire dommerpar til det forestående Arena Nord Final4, som er planlagt til at afvikles d. 15. – 16. januar 2022. Dette er dog usikkert, da de nuværende restriktioner gør at vil blive uden tilskuere.

De fire dommerpar er følgende og får et par ord med på vejen for deres udtagelse til Final4 arrangementet fra dommerudvalget:

LÆS MERE: Arena Nord Final4: Her er semifinalerne

Anders Regner Christiansen og Tobias Øvlisen

Anders og Tobias er i år med for at lære. Dommerudvalget har store forventninger til de to unge herrer, som vi ser som en del af fremtidens dommere.
Det er besluttet at de skal med for at dommerudvalget kan udvikle deres kompetencer så de er godt rustet til at dømme i fremtiden.

Steffen Leholk og Tobias Pauli Smith

Steffen og Tobias er i år udvalgt for at de kan give noget af deres store erfaring videre til de to unge dommere.
Steffen og Tobias har en stor erfaring som alle kan drage nytte af, og vil helt sikkert bidrage til nogle velspillede kampe.

Kaj Andersen og Jeppe Kristiansen

Kaj og Jeppe har udviklet sig meget som dommerpar de sidste to sæsoner, og har med succes ledet deres påsatte kampe i vest. Kaj og Jeppe var også en del af PokalFinal 4 sidste år, og blev årets dommerpar i sæsonen 2020/2021.

Thomas Jensen og Erik Demi

Thomas og Erik er det mest erfarne dommerpar i vest, og var også en del af pokalfinal4 sidste år. Thomas og Erik har de seneste sæsoner udviklet sig til at være et af de bedste par i vest.