Floorball På Landet: Snejbjerg Snipers FK del 2

Foto: Snejbjerg Snipers FK

Floorballportalen.dk giver nu DIN klub mulighed for at komme i medierne. I denne serie tager vi et kig nærmere på de helt små klubber, som ligger ude i provinsen, måske endda helt ude på landet. Deraf navnet på serien “Floorball på landet”.

LÆS MERE: Floorball På Landet: Snejbjerg Snipers del 1

To herrehold i 3.division

Til den kommende sæson prøver vi at starte 2 motionshold op på herresiden, hvor der bliver spillet traditionelt skolehockey. Da der også her har været stor efterspørgsel på dette, og hvor vi desværre har været nødsaget til at afvise spillere grundet pladsmangel. 

Der vil også blive 2 træningstider om ugen til herreholdet, der spiller på fuld floorballbane. Der vil fortsat være et damehold, som for første gang skal have en træner udefra. Søndag er der mixtræning for både damer og herrer. Ligeledes vil der starte et familiehold op 8 søndage i løbet af sæsonen, hvor der vil være fokus på leg, hygge og floorball.

LÆS MERE: Floorball På Landet: Ganløse Floorball Klub del 1

Der har været efterspørgsel på et juniorhold, så dette har vi valgt også at forsøge os med til den kommende sæson. De udfordringer vi oplever, som så mange andre, er at få haltider, men også at finde den rette træner og få det til at gå op i en højere enhed. Vi ser ungdommen, som en meget vigtig brik i Snipers, som skal være med til at sikre fremtiden for floorball i Snejbjerg.

Vi har spillet en del træningskampe, hvilket har været sjovt, men også bidraget til at ville mere end det. Nogle af dem som vi har spillet mod, er hold fra lokalområdet blandt andet Brande, Lind, Herning Pirates, men også Silkeborg Hurricanes.

LÆS MERE: Floorball På Landet: Ganløse Floorball Klub del 2

Som noget nyt har herreholdet valgt at deltage med hele to hold i 3. divisionen i hver sin pulje i den kommende sæson. Dette betyder også, at klubben afholder dommerkursus i midten af juni måned for at blive klar til sæsonstart. Derudover har vi taget en udfordring op og meldt os til pokalturneringen.