Floorball På Landet: Snejbjerg Snipers FK del 3

Foto: Snejbjerg Snipers FK

Floorballportalen.dk giver nu DIN klub mulighed for at komme i medierne. I denne serie tager vi et kig nærmere på de helt små klubber, som ligger ude i provinsen, måske endda helt ude på landet. Deraf navnet på serien “Floorball på landet”.

LÆS MERE: Floorball På Landet: Snejbjerg Snipers del 1

Snejbjerg Snipers Cup

I floorballklubben holder vi Snejbjerg Snipers Cup, den 1. november for damerne og den 15. november for herrerne. Damerne afholdt for første gang cup i sidste sæson med god succes. Vi håber herresiden i år kan følge trop. Målet er, at det gerne skulle blive en hyggelig tilbagevendende begivenhed, som de deltagende klubber ser frem til.

Snipers Cup formatet er traditionelt stor bane, 1 målmand og 5 markspillere. Længden pr kamp er alt eftern hvor mange holde der er med.
Og så selvfølgelig med dommer på.

Vi afholdte cuppen første gang sidste år, hvor dame siden var en stor succes med 5 deltagende hold og det var en rigtig god dag. Floorball Fabrikken var også tilstede, så man havde mulighed for at købe nyt udstyr.

Derimod må vi erkende på herresiden var det en ikke så stor succes med et tilmeldt hold udover os selv. Vi valgt at gennemfører og spillede en kamp mod hinanden. Vi mente og mener stadig det var vigtigt at gennemføre selvom det ikke var på de præmisser vi havde håbet på.

LÆS MERE: Floorball På Landet: Snejbjerg Snipers FK del 2

Til både dame samt herrestævnet stillede vi med målmand til de hold, som ingen har. Tanken med det var at prøve at få de hold med, som måske umiddelbart ellers ikke stiller op til stævner grundet manglende målmand.

Fremtiden for cuppen er at det skal være en tilbagevenden begivenhed for både herrer og damer. Håbet er at det kan udvikle sig til at foregå på to baner, med mange tilmeldte hold. Der er vi desværre ikke endnu.
Vi valgte at invitere hold den første gang, men hvad vi gør efterfølgende har vi ikke besluttet endnu.

Et område, som vi også arbejder intenst på, er at skaffe sponsorere til vores nye bander, hvilket er udfordrende pga. COVID-19, men når alt kommer til alt, så går det ganske godt. 

I Snejbjerg Snipers gør vi en ihærdig indsats for at promovere vores sport. Det gør vi blandt andet ved løbende opslag på diverse sociale medier. Vi er både på Instagram og Facebook, hvor der er god mulighed for, at nå ud til mange mennesker, hvis man bruger tiden på det. 

Målet for sæson 2021/2022, er et hold i 3. division og et i 2. division på herresiden og måske et hold i 2. division på damesiden. Vi håber ligeledes på god opbakning på juniorholdet.

Snejbjerg er en by hvor håndbold og fodbold er de største sportsgrene, men vi håber floorball er kommet for at blive i Snejbjerg, og at medlemstallet forsat vil stige.

Vi glæder os til den kommende sæson, og hvad fremtiden bringer os her på ”landet”.