Før kampen: de Fries og Selander har ordet!

Assisterende Benløse-træner David de Fries under en kamp mod Hvidovre i 2019/2020 sæsonen. Foto: Thomas Krogh Photography

Topholdet i Øst-Kredsen, Benløse FC, tager onsdag aften imod Vanløse Floorball på hjemmebane i Select Herre Floorball Ligaen. De to hold mødte hinanden tilbage i september måned, hvor Benløse FC tog en sikker sejr på 14-6 over et godt kæmpende Vanløse mandskab. Vanløse Floorball jagter derfor revanche i aftenens kamp samt vigtige point i kampen om pladsen i Top 3 i kredsen.

David de Fries fra Benløse FC har op til kampen udtalt sig respektfuldt om aftenens modstander fra Vanløse Floorball og afviser samtidig, at Benløse FC tager let på opgaven:

LÆS MERE: Optakt: Benløse FC – Vanløse Floorball

– Vanløse har presset Hvidovre og vundet over Copenhagen, som vi vandt over i overtid, så det er bestemt en modstander vi har respekt for. Jeg er dog ikke i tvivl om, at vi har spillermaterialet og værktøjerne til at få vinde kampen, men den kan hurtigt blive en spændende affære, hvis vi ikke formår at kontrollere kampen.

På den taktiske front er der stadig en del, at arbejde med i følge David de Fries. Det går dog rigtige vej, ligesom det begynder, at lysne på skadesfronten:

– Vi arbejder stadigvæk på at finde kædeformationerne og føle os trygge i aftaler og den taktiske gameplan. I de sidste par ugers træning er der fremgang at spore, og vi er nu nede på kun at have 3 spillere ude med skade, så forhåbentlig er der lys forude også på det punkt. Stor ros til vores fys-stab for deres utrættelige og eminente arbejde!

Gæsterne fra Vanløse Floorball kommer til opgøret med et smalt nederlag til Hvidovre Attack i bagagen. Trods nederlagt ligger Vanløse Floorball stadig lunt i svinget til, at tage en af de tre øverste pladser i kredsen, som giver adgang til forårets mellemspil i Select Herre Floorball Ligaen. Cheftræner for Vanløse Floorball, Johan Selander, forventer en svær mod rækkens tophold fra Benløse FC, men fortæller samtidig, at hans mandskab vil kæmpe med alt hvad de har i aftenens kamp:

LÆS MERE: Head-2-Head: Benløse FC – Vanløse Floorball

– Aftonens kamp mot Benløse kommer bli otroligt tuff. Det är svårt för alla danska lag att komma till Ringsted och spela. Som jag ser det så är de regerande mästarna landets bästa hold och vi kommer få kämpa för att kunna göra det till en jämn kamp. Även om vi är utmanare och de favoriter så ska vi göra vårt bästa för att pressa dem. Vi har många duktiga spelare i vår trupp och kommer ge allt vi har.

Johan Selander fortæller samtidig, at truppen er ramt af nogle skader før aftenens kamp, men oplyser samtidig, at det kan andre spillere muligheden for, at vise sig frem.

– Vi har tyvärr några spelare som inte kan vara med på grund av skador. Jag själv kämpar med en fibersprängning i vaden, både vår kapten Simon Lehnert och Daniel Andersen har smärtor i sina knän och kommer stå över denna kamp. Andra spelare får se sin chans att kliva fram och bära Vanløses färger till seger helt enkelt.

Vanløse Floorball missede i weekenden muligheden for, at spille sig i semifinalen i pokalturneringen efter et skuffende nederlag mod Rødovre FC på hjemmebane. Cheftræner for Vanløse Floorball, Johan Selander, fortæller at det var nogle utroligt skuffede spillere efter kampen.

– Vår förra kamp vs Rødovre i söndags resulterade i en otroligt tung förlust. Många av holdets spelare var mycket besvikna efteråt. När kampen är slut och domaren fløjtar så är det tyvärr ingenting man kan göra för att ändra på resultatet.

Fokus er nu rettet mod Select Herre Floorball Ligaen, hvor Johan Selander håber, at Vanløse Floorball kan spille sig i mellemspillet til foråret.