Før kampen: Nordmann og Glad har ordet!

Mathias Nordmann træner for Sunds Seahawks inden kampen i mod Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Der er dømt topkamp i Select Herre Floorball Ligaen når Sunds Seahawks FC tager imod Frederikshavn Blackhawks på hjemmebane. De to hidtidige opgør i denne sæson mellem de to hold er begge endt med sejr til nordjyderne. Cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann, er optimist forud for opgøret, men erkender også, at der er flere ting der skal stemme for, at kunne matche Frederikshavn Blackhawks:

LÆS MERE: Optakt: Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks

– Vi har haft to kampe i år mod Frederikshavn Blackhawks, hvor det har været skarpheden, der manglede. Sidste kamp kunne vi ikke få vores pasningsspil til, at fungere og det afspejler resultatet også. Vi skal derfor holde fast i, at kæmpe stenhårdt defensivt. Vores pasningsspil skal være bedre i aften og det skal skabe de chancer, hvor vi skal vise, vi er blevet skarpere.

Mathias Nordmann afviser samtidig, at ændre på spilkonceptet og holder fast i, at det blot er småting der adskiller de to hold:

– Vores koncept er ret klart og har virket flere gange mod Frederikshavn. Det kræver dog, at pasningerne og timingen er der, og det var den bestemt ikke i sidste opgør. Så konceptet bliver ikke ændret, men der er nok nogle ændringer og forhåbentligt forbedringer fra sidst.

I den modsatte lejr udtaler cheftræner for Frederikshavn Blackhawks, Andreas Glad, sig positivt om chancerne i aftenens kamp mod Sunds Seahawks FC, men har samtidig stor respekt for aftenens modstander:

LÆS MERE: Head-2-Head: Sunds Seahawks – Frederikshavn Blackhawks

– Sunds er et rigtig svært sted at spille, og vi har altid tætte kampe mod Sunds. Så forventer helt sikkert en tæt kamp, hvor vi forhåbentlig kan sikre os 1. Pladsen i rækken. Vi skal holde os fra udvisninger, og være ligeså skarpe i forsvarsspillet, som vi har været på det sidste. Derudover forventer jeg at vi har flere forwards, som vil ind og vise sig frem.

Frederikshavn Blackhawks har gennem hele sæsonen stræbet efter, at være et skridt foran modstanderne når det kommer til det taktiske. Cheftræner, Andreas Glad, afviser ikke at der kan komme noget nyt, rent taktisk, i aftenens kamp mod Sunds Seahawks FC:

– Vi prøver hele tiden nye ting, om det er i forhold til forsvarsspil, presspil, opspil, frislag eller små ændringer i kæder. Så vi har altid et par ting i ærmet, vi enten skal prøve eller blive endnu bedre til.