Formentlig ingen tilskuere til Pokal Final4

Foto: Thomas Krogh Photography

Regeringen og de øvrige partier(undtagen Ny Borgerlige) på Christiansborg har det seneste døgn forhandlet en aftale på plads, om en genåbningsplan for det danske samfund.

I forhold til Pokal Final4 der netop er rykket i håbet om at der kunne komme tilskuere til eventet, ser det dog knap så positivt ud.

Først fra midten af april vil en ekspert gruppe i samarbejde med relevante myndigheder komme med forslag til hvordan “større arrangementer” gennemføres forsvarligt.

LÆS MERE: DM-finalen rykkes! Ny dato fundet

Læs nedenfor den del der omhandler større arrangementer i genåbningsaftalen der blev præsenteret i nat:

Aftalepartierne har et fælles ønske om, at de arrangementer, der samler os – kulturen, idrætten osv. – fremover vil kunne gennemføres i takt med, at flere bliver vaccineret – herunder med brug af coronapas.

Det er således aftalt, at regeringen nedsætter en hurtigt-arbejdende ekspertgruppe, der – sammen med relevante myndigheder – medio april skal komme med forslag til, hvordan de større forsamlinger og arrangementer kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt.

Ekspertgruppen skal også komme med anbefalinger vedrørende anvendelsen af ”superligaordningen” samt afholdelse af messeaktiviteter.

Når det så er sagt, kan man ikke afvise at en ekstra ordinær positiv udvikling i smittetallene, kan åbne op for at der kan nå at komme tilskuere til Pokal Final4 d. 17.-18. april i Brønderslev Hallerne.