Fr. havn Blackhawks sikkert videre i Arena Nord Pokalturneringen

Foto: Privat

Frederikshavn Blackhawks fra Select Herre Floorball Ligaen havde, onsdag aften, taget den lange tur til Odense i Arena Nord Pokalturneringen.

Værterne fra Odense var godt med i indledningen af opgøret og holdte favoritterne fra Nordjylland på blot 4 mål i de første tyve minutter. Herefter gik det dog stærkt og gæsterne afgjorde kampen med 7 mål i 2. periode – Kampen endte med en sejr på 14-0 til sidste sæsons sølvvindere fra Frederikshavn. Gæsterne havde til kampen den tidligere Brønderslev spiller, Nicklaes André, med i truppen.

Længere nordpå tog Arnes Corner fra Århus imod Sæby Floorball. Arnes Corner husere til daglig i 2. Division og har blandt andet den tidligere landsholdsspiller, Henrik Engelsen, i truppen.

Værterne havde godt fat i de ambitiøse nordjyder i den første halvdel af kampen og havde ved stillingen 3-3 flere muligheder til, at bringe sig foran i kampen. Det lykkes dog ikke for århusianerne, at udnytte mulighederne og Sæby trak herefter fra til en sikker sejr på 11-4. Toneangivende for gæsterne var Anders Bering, som lavede 7 point i kampen, her af 6 oplæg til scoringer.