Frederik Kobberup: – Vi jagtede det hele vejen

Frederik Kobberup fra Hvidovre Attack FC med bolden i kampen mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Frederik Kobberup og resten af Hvidovre mandskabet havde, søndag, muligheden for, at sikre sig en plads i semifinalen i Select Herre Floorball Ligaen – Det krævede dog en sejr over Frederikshavn Blackhawks. Efter en tæt og spændende kamp led Hvidovre dog et smalt nederlag og missede samtidig semifinalerne, men Frederik tager dog mange positive ting med fra opgøret:

– Vi matcher mellemspillets vindere henover 60 minutter i en intens kamp, som blev afviklet i et utroligt højt tempo.

Det at Hvidovre formentlig skulle vinde kampen mod Frederikshavn for, at komme i semifinalen, blev vendt i omklædningsrummet inden 3. periode. Frederik er meget tilfreds med det hans hold viste i 3. periode samt det, at de jagtede muligheden til det sidste:

– Vi taler om det efter 2. periode, at vi skal ud og vinde kampen, hvilket også tydeligt kunne ses på tredje periode – dels med den fremragende offensive start vi fik på 3. periode, men samtidig det faktum, at vi jagtede det hele vejen.

Frederik fortæller samtidig om et fokuseret omklædningsrum inden 3. periode mod Frederikshavn:

– Der går ikke de store følelser igennem. Vi havde sat os for, at vi skulle ud og vinde mod Frederikshavn, da vi ikke regnede med hjælp fra Vanløse, så på den måde ændrede det ikke noget ift. vores tilgang til kampen.

Jagten på semifinalerne blev indledt i marts måned, da mellemspillet i Select Herre Floorball Ligaen startede. Hvidovre starter skidt og smider, i følge Frederik, muligheden for, at kvalificere sig til slutspillet i de to første kampe:

– Før Final Four hvor jeg desværre sad ude med en skade, må jeg sige, at vi “tabte” vores adgang til semifinalerne ved, at tabe hjemme til både Strandby og Vanløse. Fra Final Four og frem har holdet haft en utroligt positiv udvikling, hvor vi har udfordret Benløse og Frederikshavn henover 60 minutter i 2 kampe mod hver.

Og Frederik fortsætter:

– Den kamp jeg ærgrer mig mest over efter Final Four er ude mod Vanløse, hvor vi bør vinde, men i stedet endte det desværre med et nederlag. Den kamp kunne også have reddet den dårlige start på mellemspillet

Kaptajnen fra Hvidovre gør her status på et forår der havde sine op- og nedture og ser samtidig frem mod den kommende sæson:

– Så samlet set et yderst godkendt forår fra Final Four og frem, som giver momentum frem mod den nye sæson, hvis vi kan fastholde truppen og dertil krydre den med et par topspillere.