Frederikshavn slog hårdt kæmpende Vanløse

Frederikshavn Blackhawks fejrer en scoring i en kamp mod Sunds Seahawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks og Vanløse Floorball mødtes lørdag eftermiddag i denne rundes TV-match på Sport Live.

LÆS MERE: Børner: – Vi skal være mere fokuseret defensivt

Vanløse-profilen Nicolai Børner havde inden kampen udtalt at der skulle være mere fokus på defensiven, mod et offensivt stærkt Frederikshavner hold.

Det blev dog ingenlunde som Børner havde forestillet sig i kampens indledning. Der var spillet fem minutter da hjemmeholdet havde bragt sig på 3-0 og det lignede tidligt en afklapsning til de københavnske gæster.

Vanløse fik dog samlet sig og netop Nicolai Børner havde taget skarpheden med til Nordjylland. Tre kasser satte den skarpe forward i rap og så var der udlignet til 3-3. Det tredje mål kom i starten af anden periode i mens Frederikshavns Frederik Nielsen sad til afkøling i fem minutter.

Vanløse nåede dog kun at være op omgangshøjde med hjemmeholdet. Frederikshavn fik nemlig bragt sig i front med 4-3 i mens de fortsat var i undertal. Det var Rasmus Larsen sat op af Rasmus Overgaard der var manden bag føringsmålet.

LÆS MERE: Optakt: Frederikshavn Blackhawks – Vanløse Floorball

Flere udvisninger ramte Vanløse i løbet af anden periode men Frederikshavn formåede kun at udnyttede en ud af de fire muligheder i løbet af perioden. Landsholdsbacken Jesper Schmidt scorede i powerplay til 5-3.

Ny reducering fra Vanløse der i denne periode brugte mange kræfter på at holde sig inde i kampen. Simon Lehnert scorede sit første mål i mellemspillet. Kort efter 5-4-scoringen blev Blackhawks tildelt et straffeslag.

Unge Niklas Andersen eksekverede og bragte igen hjemmeholdet op med to scoringer til 6-4.

Resultatmæssigt var det en tæt kamp ind mod tredje periode. Men det skulle hurtigt vise sig at udeholdets kræfter var sluppet op.

LÆS MERE: Dameligaen: Copenhagen FC – Hvidovre Attack FC i tal

Kun 18 sekunder inde i tredje periode bragte Nicolai Flyveholm Frederikshavn på 7-4. Kun 30 sekunder efter fik Vanløse kunstigt åndedræt da Simon Lehnert scorede sit andet mål i kampen til 7-5, men herfra var det så slut.

Blackhawks sad massivt på kampen spillemæssigt, og som minutterne gik, begyndte målene og så at komme. Hele syv ubesvarede scoringer bragte stillingen op på hele 14-5 og det var derfor kun kosmetisk at Nicolai Børner scorede sit fjerde mål i kampen til kampens resultat 14-6 fem minutter før tid.