Glad: – Er utrolig stolt af hele truppen

Foto: Thomas Krogh Photography

Det var en meget tilfreds Frederikshavn Blackhawks-træner Andreas Glad, som Floorballportalen.dk fangede efter pokaldramaet mod Sunds Seahawks torsdag aften.

– Drengene følger gameplanen til perfektion i 40 minutter. Ikke mange hold der kan holde et sammentømret Sunds mandskab fra fadet i to perioder. De sidste 20 minutter bliver vi bange for at spille floorball, og tager dumme beslutninger, som koster alt for mange mål og lukker dem ind i kampen igen.

LÆS MERE: KÆMPE drama da Blackhawks sejrede mod Seahawks

Andreas Glad viste overskud i løbet af kampen og havde mange spillere i spil, derfor blev der også plads til flere nye spillere:

– Vi har mange nye folk der får spilletid idag, så er fuldt ud tilfreds med præstationen fra hele holdet.

Netop det at have mange spillere i spil undervejs i opgøret viste sig, som en bonus hen i mod slutningen af kampen, da både Anton Madsen og Jonathan Velgaard blev småskadet. Derfor måtte den nye træner tænke hurtigt:

– Vi blev ramt af et par skader mod slutningen af kampen, og måtte rode lidt rundt i lineuppen.

LÆS MERE: Rødovre FC sikkert videre i pokalturneringen

Til overtiden var Velgaard tilbage for hjemmeholdet og derfor fik Andreas Glad tilbage til den angrebsformation han indledte opgøret med og det gav pote:

– Vi gik tilbage til angrebskæden med Larsen, Velgaard og Frede til overtiden, som heldigvis gav pote. Men jeg er utrolig stolt af hele truppen, som står sammen hele vejen igennem kampen!

LÆS MERE: Highlights: Blackhawks – Seahawks