Glad: – Vi har fundet rytmen fra efterårets grundspil

Cheftræner for Frederikshavn Blackhawks, Andreas Glad. Foto: Helge Overgaard

Andreas Glad, cheftræner for Frederikshavn Blackhawks i Select Herre Floorball Ligaen, er en yderst tilfreds mand, efter de første kampe i mellemspillet.

Frederikshavn ligger på en solid førsteplads og har slået den direkte konkurrent Benløse FC. Andreas Glad indrømmer dog at hans hold lige skulle igang før de fandt rytmen fra efterårets grundspil:

LÆS MERE: Nordic Open er en realitet fra 2022

– Vores mellemspil har været super godt indtil videre. Desværre havde vi den længere jule/nytårs pause før vi kom igang. Det blev derfor spændende at skulle møde et offensivt Vanløse hold i første kamp. Vi lukker lidt for mange mål ind i den kamp, men vores offensiv er skarp.

– Efterfølgende er vi kommet ind i den rytme vi havde i efteråret. En tæt sejr i Benløse, en rodet sejr i Strandby og en offensiv sejr hjemme mod Hvidovre. Vi har kunne bruge rigtig mange folk i mange kampe i denne sæson, da vi har en rigtig bred trup med dygtige floorball spillere.

LÆS MERE: Sunds Seahawks trækker sig fra mellemspillet

– Desværre har FD taget endnu en i mine øjne “tåbelig beslutning”, og udelukket vores 2.hold for kvalspil i vest. selvom disse spillere er i liga boblen, og består af unge drenge. Giv dem dog de kampe for udviklingen skyld, under de corona restriktioner der er sendt ud til klubberne. Mange af disse spillere ville kunne spille liga floorball i andre klubber i Danmark og har et U19 VM at se frem til hvor de ikke får den kamp erfaring inden.

Når Andreas Glad kigger fremad i mod den resterende del af mellemspillet forventer han hårdt arbejde af sit hold, og ikke mindst koncentration og disciplin, da Sunds Seahakws har trukket sig og der derfor er færre kampe at spille inden det går løs i semifinalerne:

LÆS MERE: Selander: – Det kræver vilje at vil udvikles hver dag

– Når jeg kigger videre mod resten af mellemspillet, kræver det at vi fortsætter med at blive bedre og stadig udvikler os individuelt og som hold hver dag. Desværre har vi nok ikke særlig mange kampe tilbage, nu hvor Sunds har valgt at trække holdet. (Fuld respekt for den beslutning som de de har taget) Havde dog håbet at vi kunne være seks hold i mellemspillet, så den plads måske var tilbudt til Copenhagen, Brønderslev eller Rødovre som glippede mellemspillet, da mellemspillet lidt falder til jorden. Bedst-af-5 i slutspillet fremover – TAK!

LÆS MERE: Reinert: – Vi skal lære af de hårde kampe

Udover mellemspillet og de kommende semifinaler, har Frederikshavn Blackhawks også det kommende Pokal Final4 at tænke på, til det tilføjer Andreas Glad:

– Vi skal bevare fokus i vores resterende kampe, og vi har også et final4 hvor vi skal være skarpe for at opnå vores mål.