Glad: – Vores powerplay-effektivitet var afgørende

Cheftræner for Frederikshavn Blackhawks, Andreas Glad. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks sejrede i deres første kamp i mellemspillet, på hjemmebane mod Vanløse Floorball, der kom med en kamp i benene fra midtugen.

Sejren blev relativ stor på trods af at Vanløse var godt med i især de to første perioder. Blackhawks-træner Andreas Glad var dog ikke helt tilfreds med de første to perioder af kampen:

LÆS MERE: Herreligaen: Fr. havn Blackhawks – Vanløse Floorball i tal

– Vi starter kampen godt ud med tre mål på de første fem minutter, desværre kan vi ikke holde den effektivitet i 1. periode og vi var lidt for overtændt efter en lang pause væk fra kampe. Det kostede flere mål på kontra, som vi havde aftalt inden at vi skulle undgå. Anden periode kommer aldrig ind i en god rytme, da der kommer en del udvisninger. Så det ender med at blive en meget lige periode.

Med stillingen 6-4 til hjemmeholdet inden tredje periode, var der ikke noget der var afgjort, men Andreas Glad fik justeret på nogle ting i pausen og kunne se sit hold vinde kampen hele 14-6 til slut:

LÆS MERE: Frederikshavn slog hårdt kæmpende Vanløse

– Vi får skruet på tempoet og niveauet til tredje periode og får en god start, og da Vanløse bliver ramt af en fem minutters udvisning får vi endelig gang i vores powerplay med tre scoringer. Det knækker kampen og vores skud begynder at gå i kassen herfra.

For hjemmeholdet imponerede især 18-årige Niklas Andersen med et mål og fire assister og det bemærkede cheftræneren naturligvis:

– Kæmpe ros til alle spillerne idag, vi har unge Niklas Andersen, som kvitterede med fem point på dagen inklusiv et vigtig straffeslagsmål. Derudover havde vi også Simon Erlandsen og Nikolaj Hørby, som havde ligadebut i tredjekæden til dagens kamp. Alt i alt er jeg godt tilfreds med hele truppen.

LÆS MERE: Børner: – Vi skal være mere fokuseret defensivt

Andreas Glad havde dog og så roser til dagens modstander fra Vanløse, et hold han synes spiller yderst underholdene og er et hold for fremtiden:

– Det er svært at starte op efter så lang en pause, mod et Vanløse hold der kommer med tro på egne evner og koncept. Det er et spændende projekt de har gang i, og man kan ikke sige andet end de spiller underholdende floorball, hvis man kan lide masser af mål og mange mand/mand dueller. Ros til Vanløse for at spille sin chance, og fortsætte med den offensive tankegang. Det bliver et spændende hold at følge mod resten af holdene i mellemspillet