Glass: – Jeg vender tilbage til Benløse

Foto: Thomas Krogh Photogrpahy

Det blev i går offentliggjort at Benløse FCs Mathias Glass rykker til den svenske SSL og Höllvikens IF. Skiftet har ligget i kortene et stykke tid, i det den danske landsholdsforward har trænet med hos svenskerne over de sidste par sæsoner.

Det lokale Ringstedmedie Sporten Dagbladet har i forbindelse med skiftet fået en kommentar fra Mathias Glass:

LÆS OGSÅ: Mathias Glass rykker til SSL!

– Jeg vender tilbage til Benløse, når jeg har spillet nogle år i Sverige. Lige nu vil jeg bare sige tak for de gode stunder, vi har haft, og vores fans har igen i år vist, at vi har Danmarks bedste publikum. Ingen kan måle sig med dem, så en kæmpe tak fordi de selv en onsdag aften møder op og støtter os mod bundhold. Kæmpe respekt, på gensyn, og så glæder jeg mig til at se den alle igen.”

Mediet oplyser videre at aftalen med den svenske SSL klub løbe i to sæsoner.