Glass: – Operationen gik lige efter planen, så det er dejligt

Mathias Glass i kamp for Höllvikens IBF mod Storvreta IBK i SSL 20/21. Foto: Adam Troy

Den danske landsholdsstjerne og SSL-spiller Mathias Glass kom for nogle uger siden galt afsted til en træning i hans svenske klub Höllviken IBF. Skaden han pådrog sig var så slem at det har krævet en operation og en meget lang pause efterfølgende.

LÆS MERE: Mathias Glass alvorligt skadet – færdig for sæsonen

Mathias Glass er nu blevet opereret fortæller han til Floorballportalen.dk og det er gået lige efter planen:

– Det er gået rigtig godt, og lige efter planen, så det er dejligt. Min plan herfra er bare genoptræning, genoptræning, og genoptræning. Jeg håber på at være klar et sted mellem december og februar.

Tidslinjen for den danske forwards retur er altså tæt på et år, men med lidt held og god genoptræning kan der skæres noget tid af i forhold til tidsplanen. Men VM ser altså ud til at være væk for Mathias Glass.

LÆS MERE: Mathias Glass: – Jeg er virkelig ked af det

Mathias Glass blev opereret i mandags og der går lige nogle dage med helt ro på, før Glass må begynde at bevæge sig rundt på krykker fortæller han:

– Hvis jeg skal op og stå, er jeg allerede begyndt at støtte på benet, men de regner med at 4-6 dage efter operationen er det bedst bare at slappe af, så hævelsen kan falde. Men jeg laver øvelser, jeg sætter mig på kanten af sofaen eller sengen, og strækker og bukker benet så meget jeg kan, og så skal jeg vippe i fodleddet for at få hele benet i gang igen.

Mathias Glass’ knæ efter operationen. Foto: Privat