God afslutning på weekenden for U19-landsholdet

Foto: Allan Damsø

U19-landsholdet fik rundet weekenden godt af om søndagen med en tidlig løbetur og to træningspas. Selvom det har været en intens weekend, med mange aktiviteter og spillerne er blevet testet fysisk, så er det en tilfreds assisterende landstræner Jonas Risom Floorballportalen.dk har talt med:

LÆS MERE: Intens dag 2 i Kolding for U19-landsholdet

– Dagens fokus var vores opspil. Første træning var der lagt lidt øvelser ind for at få gang i stavene, inden der blev spillet kamp. Anden træning var ren kamp. Jeg er meget positivt overrasket over hvor godt spillerne modtog systemet og tilpassede sig spillet. Man sidder med en mavefornemmelse som er virkelig god efter samlingen. Man fornemmer drengene var trætte og brugt, som de ikke har været længe.

– En ting er at holde sin kondition ved lige og styrketræne men at komme på banen og bruge kroppen på en anden måde har helt sikkert været en udfordring.

Jonas Risom er dog også meget tilfreds, når han ser tilbage på hele weekenden og den indsats og humør U19-landsholdet har lagt for dagen:

LÆS MERE: Galleri fra U19-landsholdets dag 2 i Kolding

– Status efter weekenden er meget positiv. Vores tanker, system og mindset begynder at kunne afspejle sig i det spil vi leverer på banen. Drengene har arbejdet hårdt og intenst.

– Stemningen i truppen har hele weekenden virkelig været fantastisk. Det har været nogle meget sultne drenge der mødte op, og den mentalitet har gennemsyret hele samlingen, slutter Risom til Floorballportalen.dk