Hacke: – Det bliver en tæt kamp

Foto: Thomas Krogh Photography

Cheftræner for Copenhagen FC i Select Herre Floorball Ligaen Mattias Hacke Johansson var absolut ikke tilfreds efter Copenhagen tabte til Rødovre i TV-kampen på Sport Live for små to uger siden:

LÆS MERE: Optakt: Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC (TV-kamp)

– Vi spiller en af de dårligere kampe under mine tre år i Copenhagen mod Rødovre. Det sluttede i en stor skideballe fra mig og Michael(West, assistenttræner. red).

Den store skideballe virker dog til at have sat sig hos det unge mandskab fra Valby, som har strammet sig an til træningerne den seneste tid og er optimistisk frem i mod kampen mod Hvidovre Attack FC, fortæller “Hacke” til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: Head-2-Head: Hvidovre Attack – Copenhagen FC

– De træninger vi haft siden den kamp er de bedste jeg set under min tid her. Hvis vi kan holde det tempo og den tilgang til spillet bliver det en tæt kamp mod Hvidovre. Uanset hvad så ligger fremtiden for Copenhagen, med det her hold der bimler af store talenter.

– Det er et spørgsmål om attitude til træning og kamp og jeg vil umiddelbart tro at der i hvertfald er 4-5 kommende landsholdspillere i denne trup vi har nu indenfor to sæsoner.