Hafnia FC tæt på lukning

Hafnia Floorball Club har eksisteret siden 1992, og er dermed en af de ældste floorballklubber i Danmark. Men d. 27 maj 2021 der kan det hele være slut. Det fortæller bestyrelses medlem og dameliga træner i Hafnia FC Michael Møller til Floorballportalen.dk:

– Der er pt. to bestyrelsesmedlemmer tilbage i bestyrelsen, som træder ud til næste general forsamling den 27. Maj. Hvis der ikke findes fem helt nye bestyrelsesmedlemmer til generalforsamlingen, så er vi nødsaget til at lukke klubben pga. manglende bestyrelse.

Hafnia FC vandt senest i 2008 DM guld for herrer og samme år blev det også til sejr i pokalturneringen. Udover de to titler er det blevet til flere medaljer på herresiden. På kvindesiden er klubben dobbelt danskmester. Faktisk var Hafnia først klub på kvindesiden til at blive dansk mester i Danmark. Det var tilbage i 1997 og 1998. I alt har Hafnia FC vundet 17 DM-medaljer igennem tiderne.

Michael Møller fortæller videre, at hvis der sidder en klub i københavnsområdet, som ønsker at fusionere, så det er bestemt en mulighed, klubben er åben over for:

– Vi har tænkt på muligheden for at fusionere med en anden klub for at løse bestyrelses problemet. Hvis der skulle sidde en klub og se dette som en mulighed så er de velkommen til at kontakte os på bestyrelsen@hafniafloorball.dk Kristina og jeg er stadig til rådighed indtil den 27. maj, men derefter er vi ude og klubben vil blive lukket.