Helle Grønbech: – En meget rodet affære

Foto: Thomas Krogh Photography

Frederikshavn Blackhawks hentede lørdag eftermiddag en pligtsejr over Select Kvinde Floorball Liga Vests bundhold, Herning Pirates. En meget rodet kamp med skiftende føringer, især i starten, endte med en 12-6 sejr til topholdet.

Helle Lyng Grønbech fra Frederikshavn Blackhawks satte følgende ord på kampen, hvor hun blandt andet kommer ind på en taktisk ændring i 2. periode, som havde afgørende betydning for udfaldet:

LÆS MERE: Blackhawks fik has på Pirates i tredje periode

– De to første perioder var meget rodet, og vi lod dem være med i kampen. Men det blev bedre igennem kampen, efter vi lavede nogle aftaler i kæderne.

– Vi gik ned på 2 kæder halvvejs, og vi begyndte at få mere styr på det. Der kom et bedre flow i vores spil, og vi snakkede om nogle ting i pausen, som f. eks. at spille bolden hurtigere og skyde første gang, hvilket fungerede godt for os.

Helle Grønbech bidrog med fire points i opgøret og var en af de afgørende spillere for hjemmeholdet. Trods den fine pointhøst var den tidligere landsholdsspiller ikke helt tilfreds med sin egen præstation:

– Jeg synes ikke jeg havde de bedste to perioder, men 3. periode lykkedes tingene for mig, som jeg gerne ville.