Henrik Sørensen: – Udvikling i første række

Foto: Benløse FC

Benløse FC har efter tre kampe i Select Kvinde Floorball Liga Øst stadig deres første point til gode i rækken. Det var tæt på senest mod Hafnia FC i en kamp der blev tabt med 4-3. Optakten til den kommende kamp mod Jægerspris UFC har dog været langt fra perfekt – Cheftræner for Benløse FC, Henrik Sørensen, har en noget decimeret trup, at arbejde med mod Jægerspris:

LÆS MERE: Head-2-Head: Benløse FC – Jægerspris UFC

– Weekendens kamp mod Jægerspris er vigtig for os, hvis vi vil i en kvartfinale, men da vi er ramt af skader og afbud, så mangler vi et par spillere.

Benløse er inde i opbygningsfase, hvor udvikling vægtes højere end selve resultatet. Trods det mener Henrik Sørensen, at Benløse har en god chance for, at tage en af de fire slutspilsgivende pladser i Select Kvinde Floorball Ligaen:

LÆS MERE: Optakt: Benløse FC – Jægerspris UFC

– Selvom vi træner med øje for udvikling, så går vi ind til alle vores kampe med en tro på et godt resultat, da vi mener, at vi har en god mulighed for at ende på en 4. plads.

I sidste sæson fik vi mulighed for, at spille kvartfinale, da Hafnia FC trak sig. I år vil vi gerne bevise, at vi er gode nok til, at spille os i en kvartfinale samtidig med vi, at vi spiller med alle spillere fra start til slut.