Herning Pirates spiller 1. divison i 21/22 sæsonen

Foto: Herning Pirates Floorball Club

Herning Pirates har været fast inventar i Select Kvinde Floorball Ligaen de sidste mange sæsoner. I indeværende sæson måtte holdet dog trække sig efter nytår, grundet for smal trup og covid-19.

Nu er man så kommet frem til i Herning at hvis man fortsat skal have et kvindehold, som skal spille og vende styrket tilbage til kvindeligaen, så kræver det mindst en sæson eller to i 1. division, det fortæller den mangeårige Herning-anfører Rhandy Nagy til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: Herning: – Det er en blanding af mange faktorer

– Vi har desværre måttet gå den vej næste sæson, selvom mit personlige ønske i hvert fald var at fortsætte i ligaen. Men som alle ved, så har vi været utrolig presset på spillere og vi har valgt at lægge kræfterne i at tiltrække nye spillere til klubben og bygge holdet op og det tror vi nemmere vi kan gøre i 1. division. Og så kan vi forhåbentlig få bygget noget bredde på og få et fundament til de kommende sæsoner.

Med den udmelding ligerne det lige nu at Liga-vest på kvindesiden bliver med de tre hold, som har afsluttet sæsonen; Frederikshavn Blackhawks, Aab Floorball og Århus FK, med mindre der melder sig andre hold på banen, som vil tage kampen op med de tre klubber.